Начало ВЕСТИ Девойка обяви, че продава девствеността си, за да купи новия iPhone 8,...

Девойка обяви, че продава девствеността си, за да купи новия iPhone 8, а когато влезе в хотелската стая, се шокира… (ВИДЕО)

151

Тинейджърка от Пекин решила да продаде девствеността си, за да може да си купи новия iPhone 8. Когато пристигнала на уречената среща в хотелската стая обаче, тя била шокирана да види четирима голи мъже, пише unilad.co.uk.

Ксияо Чен публикувала обявата в онлайн форум, на която написала, че продава невинността си за 2 500 евро. Когато се озовала сама с мъжете в стаята обаче, изненадващо се появила Нана – известна блогърка от китайската столица, която изгонила мъжете.

Цялата ситуация била организирана от Нана, за да даде урок на момичето.

Нана видяла обявата в интернет. След това се престорила, че е секретарка на известен бизнесмен и повикала момичето на разговор. Цялата среща е била снимана тайно, а на видеото девойката твърди, че иска да продаде девствеността си, за да може да си купи новия модел смартфон, тъй като всичките й приятелки го имали.

Нана се е специализирала да открива хора, които са минавали през тежки житейски ситуации. В предварителния си разговор с девойката й платила депозит. Когато момичето влязло в стаята да се запознае с „клиента“, той веднага й дал въпросния iPhone.

След това от банята излезли още трима мъже, които й казали, че искат „малко забава“. Хвърлили я на легло й й казали, че ще я изнасилят групово, а след това влязла Нана.

„Сега изплаши ли се? Но вече е късно. Не си струва да се продаваш, най-малкото за телефон,“ скарала й се блогърката. След това помолила всичките да излязат, за да разговаря с момичето насаме.