Начало КЛЮКАРНИК Ето какво ще се случи в следващият епизод на „Сега и завинаги“-Синан...

Ето какво ще се случи в следващият епизод на „Сега и завинаги“-Синан се приготвя да излиза. Напръсква се с парфюм

394
Сподели

Прочетете какво ще се случи утре (19-и октомври) в поредния епизод на новия турски сериал „Сега и завинаги“, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV. Айтюл гори сватбените снимки на Нур и Ийт.

Синан излиза от кабинета на Ийт и засича Нур. Решава да действа според препоръките на Назан.

На сутринта Иджлял, Айтюл, Ярен и Назан са в градината и обсъждат случката със строежа.
Иджлял вижда Нур и я вика. Казва ѝ да е готова по-късно, защото тримата със

Синан ще ходят на покупки. Айтюл предлага тя да отиде вместо Нур, но Иджлял е решила твърдо Нур да ги придружи. Таяр се прибира в пристройката с помощта на Хафизе и Емин. Елмаз си събира багажа и ги известява, че се мести да живее в имението Козан. Двете с Нур ще делят една стая.

Ийт дава отпуска от 3 дни на всички 300 служители. Джахит е против, защото по този начин ще фалират. Ийт се оправдава с това, че именно той му е казал, че служителите няма да се чувстват в безопасност, докато не излезе официалният доклад.

Прислужницата в дома на Козан известява Айтюл, че в стаята на Нур са сложили още едно легло за Елмаз. Назан е твърдо против още една от слугите им да се мести да живее в имението.

Ийт и Джахит отиват на риболов. Един от полицаите, разследващи инцидента, се обажда първо на Джахит и му казва, че по предварителна оценка е било саботаж. Джахит моли разследващия да не казва по никакъв начин на Ийт.

Елмаз се нанася в стаята на Нур. Нур от своя страна се чуди как Айтюл я е извикала да живее в имението. Елмаз ѝ казва да я попита сама. Елмаз пита Нур каква заплата получава, но Нур избягва въпроса и излиза от стаята. Синан се приготвя да излиза. Напръсква се нарочно с парфюм и отива да извика Нур. Започва открито да флиртува с нея. Взема един от парфюмите и я напръсква. Нур не ѝ става приятно и излиза от стаята. Елмаз гледа отстрани и се подсмихва. Назан отива в стаята при Елмаз. Дава ѝ да разбере, че е дъщеря на Хафизе, а тя съпруга на Джахит Козан. Айтюл идва и Назан напуска стаята. Ийт звъни на полицая и пита за доклада, но не получава информация по нареждане на Джахит. Ийт и Джахит се прибират. Заварват Таяр, който се разхожда с Хафизе из имението. Ийт е твърдо против Таяр да остава и известява Джахит, че щом се възстанови, ще го напусне отново. Ийт разбира, че Иджлял е излязла на пазар. Запътва се към стаята на Нур, но когато влиза и извиква името ѝ, насреща му се появява Елмаз. Ийт се стъписва и не е доволен, че Елмаз ще съжителства с Нур. Отива да поиска сметка от Айтюл, а тя се оправдава с това, че Нур е щастлива, че Елмаз ще живее с нея и ще си има компания. Сложила е я нарочно, за да пази Нур от Ийт, тъй като им няма доверие. Докато Иджлял пробва различни рокли в магазина, Синан взема една и казва на Нур, че много ще ѝ отива е да я измери. Нур му отвръща, че не си купува маркови дрехи. Синан е настоятелен, а Нур го пита какво му става – пръска я с парфюм, кара я да пробва рокля. Синан я пита дали ѝ е неприятно, а Нур отговаря с „Да“. Иджлял се появява и казва на Нур да пробва роклята. Когато Нур отива в съблекалнята, Иджлял пита Синан дали открито я сваля. Нур излиза от съблекалнята, а Синан започва да я снима с телефона. Момичето се чувства неудобно и не иска да купува роклята. Иджлял ѝ казва, че не ѝ отива и че не в неин стил. Нур се преоблича и излиза, а Иджлял отива в съблекалнята и нарочно слага роклята в чантата на Нур, за да я спрат на изхода. Иска Синан да се направи на герой и да я спаси. Тримата си тръгват, а когато Нур минава през изхода, алармата започва да писука. Охраната иска да пребърка чантата на Нур. Когато я отваря, намират роклята вътре. Нур изпада в недоумение какво се случва…

 

Източник: За жената