Начало КЛЮКАРНИК Ето какво ще гледате в „Сега и завинаги“ днес: Синан нарочно казва...

Ето какво ще гледате в „Сега и завинаги“ днес: Синан нарочно казва на Нур пред Ийт вечерта да облече роклята, която той ѝ е купил

304

Прочетете какво ще се случи утре (20-и октомври) в следващия епизод на новия турски сериал „Сега и завинаги“, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV. Синан казва на охраната, че той ще плати роклята на Нур. Нур е твърда, че иска да види камерите, за да разбере кой е сложил роклята в чантата ѝ.

Иджлял прави знак на Синан и той плаща роклята. Нур отива до тоалетната бясна. Знае, че Иджлял ѝ е погодила номера. Иска да изхвърли роклята, но се отказва.

Елмаз преравя стаята на Нур и прочита дневника ѝ. Отива в пристройката и го скрива нарочно. Джахит разбира, че Елмаз вече живее в имението.

Иджлял, Нур и Синан се прибират. Синан нарочно казва на Нур пред Ийт вечерта да облече роклята, която той ѝ е купил. Показва снимката на телефона си на Ийт и Иджлял. Ийт е бесен, но не го показва заради Иджлял.

Вечерта цялото семейство се е събрало на вечеря навън. Нур отказва да облече роклята и я подарява на Елмаз. Елмаз се радва на скъпата придобивка. Двете отиват в пристройката, за да вечерят. Иджлял дочува разговор между тях, в който Елмаз казва на Нур, че обича Мерт и че е като негова майка. Иджлял се ядосва и казва на Айтюл, че едва търпи бавачката, а сега и братовчедка ѝ. Не иска Елмаз да ѝ се пречка, защото ѝ е противна. Пита майка си дали е платила на Нур и на кое число го прави. Айтюл отвръща, че още не са ѝ платили. Иджлял я пита колко ѝ е заплатата. Айтюл си измисля, че е 1500 лири. Дъщеря ѝ ѝ отвръща, че са малко за толкова грижи.

Ийт пече риба на скарата. Мерт вижда Нур да излиза от имението и я вика при тях. Ийт я пита какво си мисли, че прави. Нур пък го пита какви са били любовните обяснение по телефона с Иджлял. Ийт иска да разбере защо е излязла със Синан и му е позволила да ѝ купи подарък. Нур се обръща към него с въпроса дали ревнува. В същото време

Синан ги вижда и отива при тях. Казва ѝ, че се е надявал да я види с новата рокля. Тя му отговоря, че е хладно.

Иджлял излиза навън и дава 2000 лири на Нур. Извинява ѝ се, че заплата ѝ се е забавила и че не е в плик. Решила е да ѝ я увеличи с 500 лири. Елмаз се шегува с това, че

Нур не я бива в сметките. Взима парите вместо нея и ѝ ги дава. Иджлял съветва Нур да си ги събира и следващия път ще си вземе скъпа рокля като тази, която Синан ѝ е подарил.

Синан се налива здраво с алкохол. Назан подклажда огъня и разпитва Иджлял за покупките и роклята на Нур от Синан. На Мерт му се доспива и Ийт отива да го приспи. Иджлял отново се ядосва на детето, че ѝ е провалило вечерта.

Синан вижда Елмаз и Нур да излизат от пристройката и иска да поговори с Нур. Синан ѝ казва, че е непостоянна – ту му говори на „Ти“, ту на „Вие“. Нур му отвръща, че днес не е постъпил добре. Синан се чуди какво му намеква. Нур отказва да говори с него, защото е пиян и тръгва. Синан я дърпа и я пита метреса ли се води на Ийт и знае що за стока е. Нахвърля ѝ се с целувки. Нур започва да крещи, а Ийт скача на бой на Синан. В яда си изкрещява, че Нур е негова съпруга.

На следващия ден Синан си тръгва от имението, тъй като не иска да гледа как сестра му страда. Отвратен е от лъжите на майка си. Айтюл се сбогува с него и иска да го прегърне, но той се качва в колата и потегля.

Айтюл плаче в стаята си, а Нур отива при нея да ѝ върне парите. Айтюл е бясна и гони Нур. Иджлял пита майка си как така Синан си е тръгнал, без да се сбогува с нея.

Нур оправя багажа на Мерт. Иджлял, Айтюл и детето са решили да заминат на почивка. Веднага щом свърши работа и Ийт ще се присъедини към тях. Иджлял се учудва, че Нур няма да отиде с тях да гледа Мерт. Айтюл ѝ заявява, че тя ще гледа Мерт и че не се нуждаят от Нур.

Назан злослови по адрес на Айтюл пред Джахит – отпратила е набързо Синан, а сега заминава на почивка. Иджлял се сбогува с Ийт и го целува. Ийт успокоява Мерт и

Иджлял, че скоро и той ще дойде при тях. Вечерта вали пороен дъжд. Иджлял се е затворила в банята и не иска да излезе, защото Мерт крещи. Айтюл се занимава с него, но Мерт иска майка си. Иджлял звъни на

Ханифе и иска да изпрати Нур при тях да се занимава с малкия. Таяр се прибира и злослови по адрес на Ийт, че навън вали пороен дъжд, а е поискал от него да изпразни багажника, за да замине при Иджлял, Айтюл и Мерт. Ханифе казва на Нур да отиде направо с него. Нур се радва, че ще пътува с любимия си. Докато двамата пътуват, колата изгасва насред пътя. Наблизо има хотел, но в него няма ток. Има една свободна стая и Нур и Ийт се настаняват в нея. Палят навсякъде свещи. Нур подозира, че това е план на Ийт, но Ийт ѝ отговаря, че няма такова нещо и всичко е чиста случайност. Нур го пита как ще спят в едно легло. Ийт ляга на него, а Нур взима една възглавница и започва да го бие. Ийт ѝ отвръща.

Иджлял намира бележка в чантата си от Синан. Събужда Айтюл с въпроса какво означава написаното в нея. Айтюл се стъписва… Нур и Ийт са в едно легло прегърнати. Нур му казва, че му прощава за всичко. Двамата се отдават на романтика и прекарват първата си брачна нощ…

 

Източник: За жената