Начало ВЕСТИ Красивата Теодора посети гроба на любимия си, но малко след това свещеник...

Красивата Теодора посети гроба на любимия си, но малко след това свещеник намери тялото й!

247
Сподели

Зверско убийство, извършено по нечувано жесток начин, потресе цяла Гърция. Млада жена е намерена убита на гробището в Атина. Закланата зверски красавица Теодора се е борила до последно за живота си.

По ръцете й са открити множество наранявания. Теодора бе нападната на гробището. Според близките й причина за смъртта е работата й като данъчна служителка, пише Български новини и цитира полицейски източник:

 

„До този момент, разследването около убийството на 32-годишната жена е свързано с факта, че е била одитор по финансовите престъпления“, каза източник на гръцката полиция, като добави, че „всички други възможности са отворени“ . Според докладите, жената, която била нападната на гробището, се влачила в продължение на няколко метра в опит да избяга.

Но непознатият я е настигнал. Дора Земпери, както е истинското име на Теодора, често посещавала гробището, където се намира гробът на бившия и годеник. Той починал през май миналата година при катастрофа с кран и оттогава младата жена не могла да се примири със загубата му. Свещеникът на църквата на гробището Патерас Теодорос станал неволен свидетел на жестокото престъпление.

Първоначално към Дора се приближил млад мъж, който по това време бил на гробището. “Когато отидох там и я попитах – Теодора как си, тя вече беше много зле“, разказва свещеникът.

Според показанията на свидетели момичето е било намушкано до гроба на годеника си. Бащата на Теодора твърди, че убийството е свързано със случаите, които Дора е обработвала като данъчна в Пирея. Последно проверявала документи по печално известния Лагард Списък. Теодора била често разтревожена, но не е споделяла с никого да е била заплашвана.

 

Източник: За жената