Начало ВЕСТИ 19-годишно момиче научи че е бременно в 21.00 часа, а малко по-късно...

19-годишно момиче научи че е бременно в 21.00 часа, а малко по-късно имаше бебе в ръцете си

222
Сподели

19-годишната Кони Уинтън от Южен Йоркшир успяла да смъкне около 20 кг благодарение на фитнеса. Малко по-късно обаче загубените с много труд килограми отново започнали да се връщат, но Кони си мислела, че това са последствията от рязкото отслабване.

Тя изобщо не се досещала, че носи под сърцето си дете и продължавала да си живее живота, в който, освен тренировките във фитнеса, доста голямо място заемали и купоните, включително с алкохол, отбелязва Mirror.

Веднъж тя почувствала силна болка в долната част на корема и потърсила помощ в болницата.

Лекарят започнал да изследва пикочния ѝ мехур, защото се усъмнил за инфекция, но доловил пулса на бебето на Кони.  В продължение на цялата бременност Кони не е имала нито токсикоза, нито резки смени на настроението. Тя не усещала никакви движения в корема си през последните седмици от бременността. Ето защо изненадата била огромна, когато лекарят обявил около 21.00, че тя не само е бременна, но и че вече е започнала да ражда.

„Аз разбрах, че съм бременна в 9 часа вечерта, а в един и пет след полунощ вече държах бебето в ръцете си. Тези 4 часа станаха за мен 9 месеца бременност“, споделя младата родилка. Кони и приятелят ѝ Лиъм, който също е на 19 години, кръстили сина си Сет и твърдят, че се чувстват много щастливи.

 

Източник: За жената