Начало КЛЮКАРНИК Ийт от Сега и завинаги и бурният му любовен живот: Ето с...

Ийт от Сега и завинаги и бурният му любовен живот: Ето с коя своя колежка е имал връзка

315
Сподели

Толгахан Сайъшман не страда от липса на внимание от страна на своите фенки. Освен това смята себе си за много любвеобилен човек. Той често има връзки с партньорките си в различните сериали.

Някои от тях се оказват съвсем краткотрайни, други остават за по-дълго.   На снимките на мелодрамата „ Сезони на любовта ” Толгахан Сайъшман се запознал и започнал интимна връзка с актрисата и модел „ Мис Турция ” Серенай Саръкая („Кварталът на богатите“).

Но тази връзка не просъществувала дълго.  Веднага след това се впуснал в друга любовна афера с партньорката му от сериала „Сезони на любовта“ Селен Сойдер , която притежава титлата „Мис Турция 2007” и е участвала в конкурса „Мис Свят”. Говори се, че двойката е узаконила своите отношения и е имало сватба, но засега няма потвърждение на този факт.  През 2015-а година името на Толгахан Сайъшман се свързва с актрисата Амине Гюлше . Те се снимат в хитовия сериал „Сега и завинаги”, но и този роман не бе потвърден от двамата актьори.  На 14-и февруари 2017-а година Толгахан се ожени за модела Алмеда Абази в Лос Анжелис. /За жената