Начало КЛЮКАРНИК Стоян Алексиев няма срам! Пак награби младата Ивана пред Народния театър (ПАПАРАШКИ...

Стоян Алексиев няма срам! Пак награби младата Ивана пред Народния театър (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

343

Стоян Алексиев няма срам! 66-годишният актьор продължава да демонстрира неуважение и към семейството си, и към Народния театър, интимничейки публично с младата си любовница Ивана Бобойчева. На похотта му онзи ден станаха свидетели десетки софиянци в градинката пред най-авторитетния ни храм на Малпомена, а също и папараците, които заснеха ветерана да се целува уста в уста с метресата си, която може да му бъде внучка.

И през лятото Алексиев се натискаше под прозорците на Народния театър с 24-годишната витизчийка Ивана Бобойчева. Тогава дори той най-безцеремонно бръкна в панталонките на девойката и опипа с пръсти влагата по детеродния й орган. За негово нещастие папараци заснеха сексуалния акт и прелюбодеянието стана обществено достояние.

За да се оневини за възмутителната грозна сцена, белокосият актьор лансира смешно оправдание. Той обяви, че с младата Ивана репетирали за роля. Разбира се, никой не се върза на думите му. Може би само съпругата му Надя му повярва, защото и до днес още не го е натирила от вкъщи.

Във вторник по обяд екранният проф. Генадиев от „Откраднат живот“ бе засечен от папараците да крачи умислен в центъра на София. А като наближи пейките в градинката пред Народния театър, лицето му се преобрази – грейна в широка усмивка. Оказа се, че причината за това е миловидната Ивана. тя чакаше любимия си на една от скамейките.

Щом зърна Алексиев, красавицата скочи пъргаво и му се метна на врата. После няколко минути двамата се обсипваха със страсни целувки, като дори на моменти впиваха дълбоко езици в устите си. „Сега поне не си бъркат в гащите“ коментираха граждани, седнали за отдих в паркчето.

Когато 66-годишният Стоян и 3 пъти по-младото му гадже укротиха страстите, се настаниха удобно на пейка. В следващия един час те си говориха за любов и изкуство. По някое време Ивана подаде на застарелия донжуан сценария за новата си роля, а той прегледа листата, за да се запознае със съдържанието им. Докато четеше, белокосият актьор правеше коментари кое как трябва да се изиграе.

Бобойчева е студентка последен курс на специалност „Кукли“. Тя се издържа като продавачка в магазин за наливни парфюми, но чат-пат намира и актьорски ангажименти. Със Стоян Алексиев е интимна от около 3 години и според злите езици използва връзката си със своя опитен колега като трамплин в артистичната кариера.