Начало КЛЮКАРНИК Ласкин взриви киното и театъра в България с това изказване в ефир...

Ласкин взриви киното и театъра в България с това изказване в ефир срещу колегите си!

159

Защо трябва всички жени да страдат от сексуален тормоз, а мъжете не. Когато човек се разведе, както аз с бившата ми съпруга, дори тъст ми беше свидетел, защо на мен ми присъдиха издръжка и детето го дадоха на нея. Тя беше достатъчно коректна да ми дава детето когато искам. Това заяви в ефира на „Събуди се“ артистът Иван Ласкин.

„Какво означава сексуален тормоз – да ощипеш момиче, то да подскочи и да се удари ли?“, запита той.

„Ние на Балканите сме на много високо ниво на липса на такива неща. Момченце и момиченце тук си правят детенце и това е престъпление, защото са малолетни, но тук казват, че е особеност на етноса. Сякаш да направиш жертвоприношение на нещо и да се оправдаеш така“, изтъкна Ласкин той.

„В писанията ми, които сега издавам има всякакви истории за сексуален тормоз, за всичко, издавам за колежки, които съм тормозил аз“, сподели на шега актьорът.

„Човек винаги трябва обаче да си спомня детството си. То мина в моя квартал „Иван Вазов“ при колоните на НДК. Всеки един квартал тогава беше едно прекрасно селце с къщи“, припомни си той.

„Вече не знам какво значи патриот и защо думата националист свързват с 39-та година. Това значи да обичаш родното и страната си. Сегашните националисти не ме представляват мен“ убеден е Ласкин. Той за пореден път скандализира обществеността с изказване, като този път нападна част от колегите си: „Не мога да разбера колегите, които искат да играят с бастуни, байпаси и патерици. Артистът трябва да знае кога да спре да играе. Артистът е като изтребител, който се зарежда във въздуха. Винаги има от къде да получи сила и енергия“.