Начало ЗДРАВЕ Ето какво спря да яде тази жена, за да се превърне в...

Ето какво спря да яде тази жена, за да се превърне в това, което е в момента

271

Историята на бразилката Aнджела е инспирираща за всички, които искат да отслабнат, а не вярват, че могат да направят това. Години наред тя се тъпчела с нездравословна храна, но накрая решава, че ще промени живота си и отслабва с цели 30 килограма! Анджела напълнява, след като се мести от Бразилия в Англия.

Заради нездравословното хранене там килограмите й бързо се покачват нагоре.

Младата жена започнала да се чувства уморена, а каквото и да е движение й създавало усилие. „Чувствах се така, все едно съм затворена в тялото на друг“, признава Анджела. Тя разбира, че е дошло време за промяна, когато един ден посетила своя фризьор.

Той също бил открай време с наднормено тегло, но този път Анджела останала изненадана от промяната му, след като успял да отслабне до неузнаваемост.  „Изведнъж разбрах, че пълната промяна не е нещо, което виждаме при други хора само от телевизионните формати. Може да го направи всеки“, казва Анджела. И така решила да отслабне.

Първото, което прави, е да промени хранителните си навици. Анджела престанала да яде традиционните английски fish and chips, забранила си и всички мазни и пръжени храни и ги заменила с риба, филета и зеленчуци. „В един момент започнах да вкусвам храната, беше ми леко“, спомня си младата жена.

Тя започва да се храни на малки порции на три часа и резултатите бързо дошли. За кратко време успява да свали 20 килограма, след което започнала да тренира и във фитнеса. Започнала и с дълги разходки, които постепенно преминали в бягане.  Така дошла и пълната промяна, а днес трудно бихте повярвали, че на снимките е една и съща жена.

 

Източник: За жената