Начало КЛЮКАРНИК Ето я жената до Юксел Кадриев, която така упорито криеше водещия, с...

Ето я жената до Юксел Кадриев, която така упорито криеше водещия, с 7 години по- голяма от него, но прелестна (снимка)

366

Юксел Кадриев бил сериозно обвързан от близо 3 лета, но още продължавал да крие връзката си със 7 години по-голямата от него бизнес дама Диди Янкова.

Сексапилната варненка, с която фотографите на „Ретро“ многократно са засичали новинаря да обядва и вечеря, действително се оказа и по-богата от него.

51-годишната блондинка е собственичка на империя от 6 фирми, повечето от които развиват дейност в сферата на козметичните услуги и красотата.

Варненци говорят, че въпреки крехките си форми Диди се държала като мутреса и била по-голямо страшилище даже от местните гангстери. Справка показва, че едва за година любимата на Юксел изкарва по повече от 300 хиляди лева, а неговият месечен доход възлиза на едва 4 бона, с които е необходимо да покрива и разходите на дъщеря си. Въпреки сериозното финансово положение на приятелката си Кадриев не се комплексирал от нейните възможности и винаги държал да бъде джентълмен.

Сметките в баровските заведения, където се хранели, задължително покривал той, а когато Диди му гостувала в столицата, плащал да нощува във ВИП хотел, защото щерка му не я понасяла. Варненката не правела опити да стопи ледовете между нея и наследничката на телевизионера. Нямала намерение двамата да заживяват под един покрив, понеже не можела да зареже бизнеса си в морската ни столица. Затова се налагало с Юксел да си разменят посещения, а когато не можели да пропътуват 450-те км между двата града, се срещали на дестинации по средата на маршрута или водели телефонна любов.

В името на връзката им Кадриев направил доста саможертви. За да спестява повече и да може да глези любимата си с романтични жестове, новинарят се принудил да се движи по софийските улици с колело, защото задръствания го вкарвали в преразход на гориво. Освен това възобновил и посещенията си във фитнес залата, тъй като приятелката му била вманиачена по хубавите тела.

Самата тя се подлагала на изтощителни тренировки, а зад гърба си имала поредица от пластични операции, които да я карат да изглежда поне наборка на по-младия Юксел. Диди била една от първите жени у нас, сложили си силикон в гърдите, а веднага след това се окичила с приз от класация за българки с най-хубав бюст./За жената