Начало КЛЮКАРНИК Кралица Елизабет просълзи света с писмото си! В него: Подробности за смъртта...

Кралица Елизабет просълзи света с писмото си! В него: Подробности за смъртта на Даяна

303
Сподели

Писмото, което кралица Елизабет е написала на близките си шест дни след смъртта на принцеса Даяна , излезе наяве. То е написано ръчно, а съдържанието е тъжно. Преобладават много тревожни чувства, които е изпитвала кралицата след смъртта на Даяна.

– Това е наистина ужасно, смъртта на принцеса Даяна е огромна загуба за нас и за цялата страна. Уилям и Хари се държаха като мъже на погребението, бях горда с тях. В това писмо за първи път давам воля на моите емоции, все още ми е трудно да дойда на себе си след случилото се, пише Елизабет в писмо до Хенриета Абел Смит.

Всяка година светът научава повече подробности за живота на принцеса Даяна, която почина преди 20 години при автомобилна катастрофа. Първоначално принцесата изглеждаше като сладка и прекрасна жена, която обича повече от всичко друго в света, да бъде обичана. Но напоследък виждаме рамките, които я очертават като необичайна и смела, щедра и очарователна жена, която се е доказала като заложник на обстоятелствата.

Когато медиите съобщиха новината, че принцесата е загинала при автомобилна катастрофа, целият свят бе в шок.
Никой не можеше да си представи, че принцесата, която всички обичаха, ни напусна толкова рано. Журналистите веднага започнаха да обвиняват кралицата за безразличие, защото Елизабет II не показа никакви емоции, а почитателите на Лейди Ди са уверени, че кралицата изобщо не е тъгувала за майката на внуците си.

Наскоро, обаче в интернет мрежата се появи писмо от Нейно Величество , адресирано до дамата Хенриета Абел Смит, което напълно опровергава всички слухове за кралицата, които се появиха в този момент.

Ужасната новина достигна до кралското семейство по време на ваканцията им в замъка Балморал в Шотландия. Казва се, че след тъжната новина за няколко дни кралицата не е приемала гости, оправдавайки се с настроението си.
Но британците не спряха да я критикуват. От Нейно Величество нямаше официален адрес, затова някои говореха открито за безразличието на кралицата към смъртта на Даяна.
Когато най-накрая изнесе речта си, много британци не й повярваха.

– Това е много голяма загуба за цялата страна. Говоря като кралица и баба. Даяна беше забележителен човек. Тя никога не губеше оптимизма си, винаги се усмихваше. Вдъхновяваше другите с топлина и доброта.