Начало КЛЮКАРНИК Неприятна изненада за българския Роналдо-Синът му го посети във „ВИП Брадър“ и...

Неприятна изненада за българския Роналдо-Синът му го посети във „ВИП Брадър“ и го помоли нещо, от което го заболя

264
Сподели

Футболистът Даниел Златков, който се подвизава в любовното гнездо на „ВИП Брадър“, е пред развод със съпругата си Агнес. Това стана ясно от разказ на светското перо Антон Стефанов пред Нова телевизия.

По думи на журналиста, 7-годишният син на спортиста, известен още като българския Роналдо, го помолил да не се прибира вкъщи. Тъй като всяка събота децата на съквартирантите имат достъп до Къщата в Нови хан, малкия Марио отишъл и заявил на баща си:

„Ние с майка знаем какво си правил преди „ВИП Брадър“. Златков побързал да обясни на Стефанов, че става въпрос за недоразумение. Преди да влезе в риалити формата, Даниел е засечен от приятелка на съпругата си в компанията на две момичета.

Той твърди обаче, че това са негова братовчедка и нейна приятелка и помолил журналиста да обясни това, когато излезе. Факт е обаче, че след ергенското парти на Дани Петканов, някои от съквартирантите порицаха фриволното поведение на футболиста с поканените стриптизьорки. Златков и Агнес си казаха заветното „да“ през 2013 г. Освен сина си Марио, семейството възпитава и 2-годишна дъщеричка – Адриана.