Начало КЛЮКАРНИК Сълзи и болка в „Х фактор“, една мечта приключи!

Сълзи и болка в „Х фактор“, една мечта приключи!

318

Дахмара и Стоянчо Бучков напуснаха сцената на X Factor „Сътворението на звездите“ по време на първия грандиозен концерт от пети сезон на шоуто. Най-малък вот от публиката получи Дахмара, а след оспорвана битка между Манал Ел Фейтури и Стоянчо Бучков, талантливият участник от Македония също се раздели с публиката и журито на музикалното шоу.

Нощта на големите хитове беше открита от някои от най-запомнящите се участници в шоуто, сред които Михаела Маринова, ТИТА, DARA, Невена Пейкова, Славин, Жана Бергендорф, Рафи и много други.

Концертът стартира от Йоана, която повиши енергията в залата с един от големите хитове на Бионсе. Въпреки сериозната ангина, Вирджиния успя да впечатли с глас и присъствие. „Изпълнението ти беше изпепеляващо.

Това е истински професионализъм“, сподели Любо.“Трябва да вървите в една посока и да обедините енергията си“, посъветва Криско момичетата от група Treasures, допълвайки шеговито, че трябва да се превърнат в една ламя с три глави.

Ева Пармакова получи определението „кълбо от енергия“, а Манал Ел Фейтури продължи линията на взривяващи парчета с изпълнение на Ариана Гранде.

Майкъл Джексън и Beat it прозвучаха в оригинална сценография, в която главен герой беше една от най-екстравагантните участнички в пети сезон – Дахмара. Появата на Иван Димитров обра овации на публиката, а любовният дует на Марио и Виктория донесе сантимент на сцената с италианско парче.

Култовата за 90-те песен на Шиниат О‘Конър показа отново неподправения глас на Милена Цанова.“Никога не сме били на такава сцена, а вълнението да пееш пред такава публика е огромно“, заявиха момичетата от 4 Magic, които имат зад гърба си поредица участия на различни сцени в България.​

Изпълнението на Стоянчо Бучков предизвика противоречия в журито, което се обедини около вдъхновяващата постановка на сцената. Една от най-любовните песни прозвуча в джаз изпълнение на 15-годишната Мирослава, която донесе лирично настроение в залата./За жената