Начало КЛЮКАРНИК Голяма страст, същински пожар!-Тези зодии са истинска стихия в леглото

Голяма страст, същински пожар!-Тези зодии са истинска стихия в леглото

186
Сподели

Игрите в леглото са преди всичко забавление. Да можеш да се отпуснеш и да извадиш наяве най-големите си тайни, обаче, е нещо, което малко хора могат да направят.

Именно такива са представителите на тези зодии. За тях сексът е нещо, към което се отнасят без притеснение и задръжки. Ето топ 3 на най-перверзните знаци в зодиака:

Скорпион

Ако ще правите секс със Скорпион, пригответе се в него да присъства камера, торба със секс играчки и лубриканти. Той обича секса и ще опита от всичко, което може да се опита в тази област. За него сексът и разнообразието вървят ръка за ръка. Не понася скучните пози и заучените движения. Иска нещо ново и вълнуващо.

Везни

Ако си мислите да изпратите своя гола снимка на партньора си, убедете се, че той е зодия Везни. Те обожават подобни неща, а вие със сигурност ще получите негова гола снимка в отговор. За тях сексът започва много преди физическия контакт. Обожават да наблюдават и да знаят, че са наблюдавани.

Стрелец

Най-перверзната зодия в целия зодиак. Комбинацията между животно и човек прави стрелеца див и необуздан в секса. Веднъж възбуди ли се, по-добре  да има много издръжлив партньор до себе си, защото сексът може да продължи с часове. Той просто го обича и не може да се задоволи с малко.

 

Източник: За жената