Начало ЗДРАВЕ Ужас, остарявам, появиха се първите грозни петна! Никога нямаше да повярвам, че...

Ужас, остарявам, появиха се първите грозни петна! Никога нямаше да повярвам, че нещо толкова просто ще ги заличи за 2 седмици!

502

След 40-тата си година при много хора се появяват пигментни петна по кожата : с меки ръбове, кафяви на цвят, те развалят облика на нежната кожа и ни напомнят за възрастта .

Налице е средство, което ефективно премахва тези недостатъци. Бързото премахване на пигментни петна  може да стане само с помощта на най-обикновен лук!

 

премахване на старчески петна дома

Как да премахнете старческите петна ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ: 2 супени лъжици  сок от лук 2 супени лъжици  оцет

Приготвянето на избелващото средство  е изключително просто: Смесете сок от лук с оцет и нанесете сместа върху проблемните области. Ако не сте мързеливи и мажете редовно пигментните петна по ръцете, скоро те ще изчезнат безследно!

Едва ли има по- безопасен, евтин и ефективен метод за лечение на кожа с това неприятно явление.  Кафявите петна по ръцете  си отиват след около 2 седмици редовно използване на лосиона.

За да премахнете не твърде приятната миризма на луковия сок върху кожата, използвайте лимонови кори: изтрийте ръцете си с тях и лученият аромат няма да ви дразни! Опитайте, а след това се похвалете и на приятелите си!

 

Източник: За жената