Начало КЛЮКАРНИК Божидара Бакалова отправи люта закана във „Фермата“!

Божидара Бакалова отправи люта закана във „Фермата“!

196

Кротката и смирена напоследък  Божидара Бакалова  отново показа другото си лице във „Фермата“ тази вечер. След като се върна от дуела за оцеляване, дизайнерката запретна ръкави и дори спечели в надпревара за най-сръчната мома във фермата, но комфортът й с останалите не трая дълго.

Фермерът на седмицата Яни я прати за ратай само седмица, след като дизайнерката се завърна оттам и отново я обрече на глад, мизерия и работа.

„Когато бях на дуел с Владо Николов, Божи ми каза не се притеснявай, аз ще съм в твоя ъгъл и после тя не беше там. Бях останал разочарован и излъган.

Избирам нея за жена ратай, за да може ако тя се върне да ми покаже оттук нататък, че мога да вярвам и разчитам на нея”. Така ергенът от Козлец мотивира избора си и предизвика гнева на дизайнерката. „Има хора, които изобщо не са ходили ратаи. До гуша ми дойде от шуробаджанащината тука – приятелки, приятелства, аре моля ти се. Пази си Ивонка, Виолетка, нали са ти големи приятелки?, занарежда през зъби Бакалова.

„Ясно ми е, че бъркам в здравето на всички“, отсече тя, докато се пренасяше към ратайския бряг с другия избран – емигрантът Гечо. Още по времето на избора Божидара беше сигурна, че тя отново ще бъде пратена в битка за оцеляване идната неделя. „Аз искам да бъда на дуел.

Искам да разбия онова лагерче“, закани се дизайнерката, която миналата седмица разби всички рекорди на дуел като вися 42 минути от греда в медитация и отстрани гримьорката Анита. Лагерчето на Яни от близките му фермерки пък взе да се страхува коя ще бъде призована между тях на арената на „Фермата“./За жената