Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Нур спасява живота на Иджлял, но самата...

Днес в Сега и завинаги: Нур спасява живота на Иджлял, но самата тя пострадва в катастрофата

324

Вижте какво ще се случи днес (25-и октомври) в следващия епизод на новия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Иджлял моли Ийт да остане с нея през нощта, но заспива под въздействие на изпития алкохол. Ийт настоява да поговори с Нур, но тя е разстроена и не му отваря вратата на стаята. Тогава той й праща бележка да се видят.

Нур не отива на срещата. На сутринта тя търси дневника си. Нур упреква Елмаз за изчезването на тетрадката. Нур отива при Айтюл и я събужда, обвинявайки я, че е скрила дневника. Иджлял също се събужда. Чува скандала между Айтюл и бавачката и се намесва. Цялото семейство вече е на крак от ранните крясъци на Иджлял. Мерт също се събужда и Нур го отвежда. Таяр намира Ийт заспал в зимната градина. Назан отново коментира поведението на двете братовчедки. Ийт също пита какво се е случило. Иджлял заявява, че Нур обвинява майка ѝ в кражба. После кара момичето да претърси и нейната стая. Нур отговаря, че знае, че Иджлял не е чела дневника, но продължава да обвинява Айтюл.

Елмаз наблюдава скандала и се подсмихва ехидно. В края на скандала тя носи дневника и го дава на Нур пред всички. Като вижда това Ийт настоява Нур да се извини. Тя се извинява, но Иджлял не е доволна. Тогава Ийт изпраща двете по стаите им. Иджлял е бясна, че мъжът ѝ защитава бавачката. Нур вдига скандал на Елмаз. Ийт защитава Нур пред леля си. Казва на Айтюл да не се прави на толкова невинна. Айтюл му отговаря, че търпи всичко заради здравето на дъщеря си. Нур пита братовчедка си защо ѝ е спогодила този номер. Елмаз вижда, че Ийт идва и отговаря, че се е опитала да спаси момичето, но среща само неблагодарност. Ийт се кара на Нур заради дневника. Казва ѝ да престане да обвинява този или онзи, защото ако Елмаз е взела тетрадката, то е щяла да разбере всичко и нямало да си мълчи. Нур все още ревнува Ийт от Иджлял. Двамата се скарват заради снощната случка. Назан продължава да злорадства. Джахит вече не я издържа. Когато той излиза, вижда, че Емин нещо прави с колата му. Момчето му казва, че спирачките не са в ред. Джахит не му вярва и тръгва. Нур споделя своите чувства с Ярен. Иджлял още е бясна. Айтюл се опитва да я успокой, но тя излиза и отново за да говори с Нур. Момичето предупреждава Иджлял да не прекрачва границата. Двете отново се скарват. Нур без малко да се изпусне и да каже истината. В това време Джахит се връща, за да си вземе телефона и разбира, че колата няма спирачки. Нур блъска Иджлял, за да не попадне под гумите на колата на Джахит, но самата тя пострадва. Назан казва на Джахит да си купи нова кола. Той е в стрес. Иджлял съобщава на Ийт и Айтюл, че Нур е спасила живота ѝ. Нур е с гипсирана ръка. Двамата с Ийт се връщат от болницата. Той ѝ благодари, че е спасила Иджлял. Джахит се извинява на момичето. Тя приема извинението, но Назан отново злобее. Иджлял прегръща спасителката си. Айтюл отново се ядосва. Елмаз храни братовчедка си. Започва да я разпитва как се е случило всичко и вметва, че сега с Иджлял ще са в добри отношения, защото е спасила живота ѝ. Иджлял започва да се интересува от Нур. Защитава я пред Назан. Вечерта Иджлял иска заедно с Ийт да отидат и да видят Нур. Когато двамата отиват в стаята й, Иджлял се разпорежда Елмаз да се грижи за болната. Нур се ядосва, че Ийт е дошъл с бившата си жена. Мерт иска майка му да прочете приказка, но настоява и баща му да е до него. Нур ги вижда тримата и се разплаква. Елмаз отново се подиграва с братовчедка си. Нур отговаря, че много я боли. Ижлял иска да даде на Нур своите дрехи, които не носи. Айтюл е изненадана от решението на дъщеря си. Ийт се извинява на Нур, че не иска да й причинява болка. Тя му отговаря че снощи ги е видяла тримата и се е разстроила. Нур се е примирила с това положение. Ийт отново й обещава, че скоро всичко ще свърши…

 

Източник: За жената