Начало КЛЮКАРНИК Ето я и жената, която зае мястото в сърцето на мъжа на...

Ето я и жената, която зае мястото в сърцето на мъжа на дъщерята на Веско Маринов (снимка)

275
Сподели

Веселин Маринов не би могъл да си намери място от мъка заради драмите, които единствената му дъщеря Йоана изживява в личен план. Вместо щастливо омъжена жена, красивата блондинка е самотна майка.

Оказа се, че тихомълком Йоана е разтрогнала брака си с прочулия се в последните седмици д-р Станимир Сираков.

Младият специалист, който спаси живота на 10-годишно момиченце, страдащо от хидроцефалия с мозъчна операция през артерия на крака му, вече не само, че има ново семейство, но и син от втората си съпруга – Кристина Сиракова.

„Не е имало конкретни проблеми в отношенията между Йоана и Миро. Те и сега са приятели, просто връзката им се изчерпа“, коментират близки на разтуреното семейство.

Йоана върнала моминската си фамилия през лятото, когато съдът официално разтрогнал брака й с д-р Сираков. Според запознати новата му съпруга, която работи като асистент в УМБАЛ „Александровска“, не е заставала между бившите съпрузи. Любовта помежду им угаснала доста преди Станимир да се влюби в колежката си. Разводът преминал без драми, а скоро след него, на 9 септември докторът и Кристина скрепили връзката си с подписи.

Сега Йоана отглежда сама детето си, което е на почти две години. То не се познава с братчето си Теодор, тъй като то е само на няколко месеца. Веселин Маринов много страдал от разбития семеен живот на дъщеря си и се стремял да й бъде опора в трудностите. Макар да пътува постоянно из страната, изпълнителят на „Горчиво вино“ използвал всеки свободен ден в София, за да прекара няколко часа с Йоана и внучето.

Красивата Кристина замени Йоана в сърцето на д-р Сираков

 

Източник: За жената