Начало КЛЮКАРНИК НИКОЙ НЕ ОЧАКВАШЕ! ВЕНЕТА РАЙКОВА ВТРЕЩИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ С ТАЗИ РАЗТЪРСВАЩА ИЗПОВЕД!...

НИКОЙ НЕ ОЧАКВАШЕ! ВЕНЕТА РАЙКОВА ВТРЕЩИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ С ТАЗИ РАЗТЪРСВАЩА ИЗПОВЕД! НИЩО НЕ ЗНАЕМ,…

238

Венета Райкова призна в мрежата нещо, което шокира почитателите й

Венета Райков направи шокиращо признание в мрежата. Блондинката, която твърди, че е много щастлива със съпруга си, очевидно съжалява за една изгубена любов. Повод за равносметката и носталгичните й чувства стана най-новата песен на Деси Слава с Джордан.

Тв водещата сподели клипа на песента и не скри, че именно тя е станала причина за мислите й.

Венета Райкова даде съвет на почитателите си в мрежата си, когато харесват един човек и изпитват силни чувства към него да загърбят егото си.

Тя не скри, че песента на Деси Слава я е върнала в далечната 2002 година, когато е имала връзка с въпросния човек. Всичко започнало по време на вечеря в столичен ресторант. Блондинката вечеряла с известен тв водещ, но когато се появил Ст. И. тя забравила за кавалера си.

Венета Райкова не скри, че цяла нощ е танцувала с новия си ухажьор. След незабравимата вечер, той я поканил на обяд. Двамата се срещнали на следващия ден и обядът им продължил  точно 16 часа. Тогава Ст. й предложил брак с вилица.

На следващия ден тв водещата отишла на гости в дома му. Тя не скри, че не са консумирали връзката си заради нейното его.

Венета Райкова е категорична, че никога няма да забрави преживяното със Ст. И. Когато му била на гости, той цяла вечер я поздравявал с дуетното парче на Деси Слава и Руслан, което беше хит по онова време.

Блондинката допълни още, че с новата песен на пайнерката иска да поздрави тайнствения си бивш любим, въпреки че не знае къде е той и не го е виждала от цели 14 години.

Тв водещата се обърна към почитателите си с призива да следват чувствата, а не егото си, пише Хот нюлс.