Начало КЛЮКАРНИК Дъщерята на Джони Деп се превърна в пленителна красавица-На баща си, или...

Дъщерята на Джони Деп се превърна в пленителна красавица-На баща си, или на майка си прилича повече

228
Сподели

18-годишната дъщеря на Джони Деп и Ванеса Паради като че ли е орисана да бъде звезда.

Красивата Лили-Роуз е муза на няколко световноизвестни дизайнери, работи за едни от най-популярните брандове и смело покорява модните върхове.

 

Блондинката е изключително търсена за дефилета, макар че е висока 1,6 м. Лили-Роуз уверено върви и по стъпките на баща си.

Зад гърба си има роли в няколко филма, като дори е номинирана за наградата „Сезар“ в категорията „Най-обещаваща актриса“.

В редките случаи, когато говори публично за личния си живот, красавицата е откровена. В интервю за френското издание на ELLE Лили-Роуз сподели, че е деликатно да растеш под светлината на прожекторите и в същото време да се опитваш да бъдеш нормален тийнейджър.Наследницата на Джони Деп прави признание – бори се с анорексията от дете.

„Притеснена съм от вниманието на обществеността към моята анорексия. Тази болест ме порази, когато бях дете и тогава ми беше сложно да се боря с нея. Всички, които са изправени пред нея, ще ме разберат. Да се върнеш към нормален живот след анорексия в действителност никак не е лесно. През целия си съзнателен живот се опитвам да победя болестта и много се гордея с резултатите, които съм достигнала днес“, каза Лили-Роуз.

 

Източник: За жената