Начало КЛЮКАРНИК Ето с коя своя колежка Ийт от Сега и завинаги стигнал до...

Ето с коя своя колежка Ийт от Сега и завинаги стигнал до физическа саморазправа по време на снимки

284

Толгахан Сайъшман , едно от лошите момчета на турското кино , е преживял трудни времена, взимал е грешни решения за живота си, но в крайна сметка и си е взел поука от всички направени грешки.

Като известните си колеги Къванч Татлъту („Перла“ и „Забраненият плод“), Кенан Имзиралъоглу („Езел“) и Бурак Хакъ („Мелодия на сърцето“), Толгахан става актьор, след като прави успешна кариера на модел. Първо печели конкурс за красота в Турция, а след това световен конкурс в Корея.
Актьорът сам признава, че не е лесен характер, ревнив е и държи да изразява мнението си дори по отношение на това как се облича любимата му.

„Затова досега нито една от тях не ми стана жена”, признава самият той. Това че има труден характер показват и отношенията му с колегите.

В спор с Хатидже Аслан на снимачната площадка на „ Сезони на любовта ” прераства във физическа разправа, която накарала по-възрастната му партньорка да се оплаче на продуцента. Двамата били в лоши отношения още от началото на снимките и Толгахан постоянно изразявал недоволството срещу капризите й.

Бившата любима жена на Толгахан в момента – Селен, не му отстъпва по нрав. Веднъж, след като не харесала дрехите, с които трябвало да снима поредния епизод, се скарала със стилистката и дори си позволила да й посегне.

Толгахан Сайъшман все пак обича красивите жени, но не смята, че красотата е най-важното нещо в отношенията. Държи на честността и на това да заема важно място в живота на любимата си. Макар че му се носи славата на Дон Жуан, твърди, че когато се влюби, за него не съществува никой друг освен жената, която обича.