Начало КЛЮКАРНИК Тя е с най- шантавата визия в X Factor, но извън екрана...

Тя е с най- шантавата визия в X Factor, но извън екрана няма да я познаете (снимка)

226
Сподели

Тя е екстравагантна, тя е розов хаус, тя има най-шантавата визия от всички участници в X Factor тази година. Или поне така изглежда в очите на зрителите на музикалното риалити.

В действителност обаче Милена Цанова е имала коренно различна външност – случайно нежна и елегантна, пише „Галерия“.

Само допреди година Лени, както я наричат близките й, е била с руса коса, с много по-обран стил на обличане и е изглеждала като всяко обичайно момиче на 17 години.

Решението за драстичната промяна взима малко преди участието си в друго музикално риалити. „Казваха ми, че конкретният артист у мен все още липсва и трябва да го потърся, за да се откроя от останалите“, призна Милена по време на кастинга на X Factor.

Така, Лени претърпява такъв обрат в стила си, че вече е трудно да бъде объркана. И саможертвата в името на музиката и успеха се оказва напълно оправдана.

 

Неслучайно в X Factor за кратко време талантливата 18-годишна певица смени няколко пъти цвета на косата си, а стилът й е един от най-коментираните от фенове на шоуто. Някои дори смятат, че именно благодарение ярко изразената си индивидуалност Лени е стигнала до големите концерти.

А с първата си поява на голямата сцена „Розовия хаус“ на X Factor се утвърди като уникален артист с талант на победител.

Всъщност Милена Цанова има богат опит като изпълнител. Освен че това е второто музикално риалити, в което я виждаме, Лени участва и в „Евровизия“. Тя бе една от беквокалистките на певицата от Македония. Именно в Киев Цанова се запознава със Саня Армутлиева, която днес й е ментор. Саня възлага големи надежди на Лени и е убедена, че ще стигнат до финал.

И макар истинската Милена доскоро да не е изглеждала толкоз екстравагантно, в душата й винаги е било малък подреден хаус, признава самата тя./За жената