Начало ВЕСТИ 12-годишно момиче си прави ДНК тест в ефир, за да разбере кой...

12-годишно момиче си прави ДНК тест в ефир, за да разбере кой е бащата на бебето ѝ

293

Точно когато си помислихте, че риалитита не могат да ударят дъното, ново шоу в Украйна удари нови висоти, или по-скоро дълбини. 12-годишната Таня е забременяла когато е била едва на 11 години.

Бащата е нейният пастрок или един от нейните двама братя. Тя ще си направи ДНК-тест на живо в ефир в студиото, за да се установи кой е другият родител на детето ѝ. Момичето, което вече е било пред камера, твърди, че нейната 5-седмична дъщеря Диана е на 18-годишен съсед.

Но ДНК-тест показа, че той не е бащата, но може да прекара до 10 години в затвора за секс с малолетна. Момичето, което сега е на 12 години, разкри, че е станала жертва на секс атака от страна на роднина. Шоуто в момента прави ДНК-тест на пастрока ѝ Иван Еремин, който е на над 30 години, брат ѝ, Володя на 15 години и полубрат ѝ, който е на 17 години. Те всичките отричат да са баща на бебето.

Шоуто „Това засяга всички“ ще бъде излъчено по-късно тази седмица, въпреки, че вече момичето не иска да участва. „Нямаше да дойда тук, ако имах нещо общо с бременността на доведената ми дъщеря. Готов съм да се подложа на ДНК-тест и да докажа, че аз не съм бащата на това дете. Не се страхувам от нищо. Не искам да живея така, хората да ме сочат с пръст, да сочат жена ми. Никога не съм имал нищо общо с Таня.
Дори не мога и да си го помисля“, казва пастрокът. Психолози изразиха вече силната си загриженост от това, че ужасът на момичето е получил широка публичност. Критици настояха момичето да бъде смятано за жертва на многократни изнасилвания. Психологът Влада Березянская, която разговаря с момичето в рамките на шоуто, каза: „Това момиче… просто се страхува. Тя е в депресия. Таня е дете, тя не е виновна за нищо“.

Майката на Тания, 31-годишната Ана Лучишин, която има шест деца, е обвинявана за това, че е накарала крехкото дете да мине през съда на телевизията на фона на подозренията, че тя получава за това солидни пари. Сега тя помага на дъщеря си сама да отгледа своето дете. То е родено чрез цезарово сечение на 17 септември.
На екрана обаче тя окуражава щерка си да отговаря на доста интимни въпроси. Полицията е започнала разследване по случая, но засега не е спряла излъчването на шоуто.
На свой ред водещият Андрей Данилевич от Интер ТВ твърди, че просто иска да разбере истината. „Момичето, което е забременяло на 11, във всеки случай е жертва на безотговорно отношение на възрастен и манипулации. Сега почти всички мъже в град Борислав, които са ходили на гости на семейството, са под подозрение, включително и пастрока на момичето и нейните братя“, казва той.

 

Източник: За жената