Начало КЛЮКАРНИК 4-те най-красиви и модерни прически за есен 2017 (Снимки)

4-те най-красиви и модерни прически за есен 2017 (Снимки)

254

Есента е чудесно време да промените цвета или прическата си, така че представяме 4 страхотни прически от червения килим, които са окончателно вдъхновение за предстоящия сезон.

Небрежен вид

За тази прическа е важно само едно предварително условие: косата Ви да е напълно чиста. Тази прическа е много лесна за поддръжка и не изисква прекалено много продукти за грижа.

„Мокра“ коса

Голяма тенденция в света е прическата, която оставя впечатлението за мокър вид.

Затова изберете продукт, който ще остави този ефект и след това го приложите с пръсти по дължината на косата. Крайният резултат е секси и неустоим външен вид.

Висок кок

Тази елегантна прическа не би била възможна без лак и малко гел за коса. Също така, не забравяйте и обеците – те са ключов детайл в допълнение към подобна спретнато прибрана коса.

Висока опашка

Една от най-практичните прически, която абсолютно всяка жена уважава, отново или по-скоро постоянно е хит. Според новите правила за есен 2017, косата трябва да бъде отпусната, а не със стриктен вид, какъвто някога е бил. Освен заради простотата, високата опашка също е популярна, защото визуално удължава лицето и по този начин цялата фигура.