Начало КЛЮКАРНИК Алек от „Фермата“ с гадже известна фолкпевица

Алек от „Фермата“ с гадже известна фолкпевица

321

Футболистът Алек от „Фермата“ се опитва да загърби славата си на професионален сваляч откакто е в хитовото риалити на bTV и не спира да демонстрира колко сериозна е любовта му към гимнастичката Валерия.

Романът му с нея обаче разбива сърца на бивши и настоящи фенки, а снощи гимнастичката се опита да го “продаде” със видео обръщение.

„Мил, грижовен, ако ви е скучно – можете да му разглеждате татуираното тяло с часове, прави баница.

Ако сте фолкпевица – ще сте топ!“, пошегува се Валерия с влюбения до лудост Алек.

Оказва се, че класическата комбинация – фолкпевица с футболист, е била по-печеливша за Алек от също стандартната – гимнастичка с футболист.

Преди няколко години спортистът е градил сериозни планове с бившата си приятелка – фолкпевицата от „Диапазон Рекърдс“ Славена. Романът им продължил около година, след което спортистът бил заменен в леглото от вратарят на Ботев Пловдив Славчо Тошев.   Алек не се пестял откъм внимание и жестове към певицата. Не пропускал да я изненада с цветя, романтична вечеря и дори екскурзия в Дубай.

А самата Славена не веднъж се е хвалила колко добре се чувства с гаджето си, с което си взели и куче, за да тренират как се справят с отглеждането на трети в семейството. Суетният футболист дори се снима в клипа към парчето й „Удари отляво“. Ролята му във видеото се доближавала много до тази в живота – футболистът го играе оборотен сваляч, хванат в изневяра.

След края на връзката му със Славена, слуховете го пратиха в леглото на друга фолкпевица – Емануела и то в началото на тази година. Дали двамата имат връзка така и не стана ясно, но футболистът продаваше апартамента й чрез своята фирма за недвижими имоти, с която се занимава след като спрял спортната си кариера. Алек обаче си намери майстора в лицето на оправната гимнастичка от Стара Загора Валерия, която се оказа най-желаната жена в региона.

За нея се знае, че има мистериозно гадже, което заема важен обществен пост. Макар че й изпрати любовно послание във фермата, тайнственият мъж не иска да се показва с младата гимнастичка в обществото. За разлика от него Алек няма никакъв проблем с демонстрациите на любов пред камери и на драго сърце би участвал в светския живот с Валерия./За жената