Начало КЛЮКАРНИК В следващите епизоди на Прости ми: Фериде е арестувана, Инджи изчезва и...

В следващите епизоди на Прости ми: Фериде е арестувана, Инджи изчезва и Кемал разбира, че тя отказва да се разведе с него

394
Сподели

Вижте какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал “ Прости ми „, излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия.

Кадер признава на Махир, че се е запознала с майка му. Фериде споделя със Зюхре, че Хасрет е бременна. За да прикрие лъжите си, Демир урежда да бъде отвлечен пред очите на Бахар.

Тя и Кемал проследяват колата, но Демир успява да се измъкне. Мнимите престъпници се свързват с Бахар и настояват да не се намесва полицията. Макар че Махир забранява на Кадер да се среща с майка му, в негово отсъствие тя настанява Нериман в дома им. Хасрет заплашва Джунейт, че ще направи аборт.

Демир урежда детето на Инджи и Кемал също да бъде отвлечено малко преди началото на операцията. Заблуждава ги, че е бил освободен от престъпниците, но само за да предаде на Бахар, че искат огромен откуп за детето. Демир се възползва от доверието на Бахар и й обещава да излекува Юсуф. Узнавайки за отвличането, Шахин изтегля спестяванията си и ги предлага на Бахар. Джунейт се обръща за съдействие към комисар Саваш, за да открие доктор Ахмет. Кемал установява, че мнимата майка на детето, намерено от Демир за донор на Юсуф, се качва доброволно в същата кола, с която е отвлечен Демир. В хода на разследването комисар Саваш се отбива в дома на Седат. С изненада разпознава Фериде, но под ново име. Саваш я арестува по обвинение във фалшива самоличност. Демир предлага на Кемал да откупи акциите му от клиниката и така да подпомогне събирането на сумата, необходима за откупа на детето донор. Умут решава да следи неотлъчно Демир, за да докаже измамата му. Демир инсценира ситуация с мнимите престъпници, в която е прострелян в крака. Случилото се привлича Умут на негова страна. Единствено Кемал се съмнява в думите на Демир. С ареста на Фериде Саваш се надява Джунейт да съдейства на полицията в разкриването на тъмните сделки на Седат. След дълго колебание Джунейт приема сделката и Фериде е освободена. Махир открива, че Кадер се грижи за болната Нериман. След престрелката между Демир и мнимите престъпници Есма и детето са настанени в болница. Тъй като операцията на Юсуф е забавена заради отвличането, Демир урежда да му бъде назначено лечение, което започва да дава положителни резултати. Махир става свидетел как непознати нападат майка му. Това го кара да я съжали и да я приеме в дома си. Ахмед посещава Солмаз и Хасрет в дома на Козан. Йълдъз го забелязвам и тогава Солмаз я заблуждава, че той е далечен роднина на име Кямил. В деня на развода на Инджи и Кемал Осман предлага пари на Инджи, за да се разведе. Започва да изнудва и Демир за огромна сума пари, като го заплашва, че ще разкажа на Бахар за неговите планове за Юсуф. Той отказва. Тогава тя причаква Бахар и насила я качва в колата си. На делото за развода Кемал разбира, че Инджи е изчезнала. Адвокат й предава на Кемал, че тя не желае да се развежда. Йълдъз настоява да заведе Хасрет на контролен преглед. Инджи се свързва с Кемал и му съобщава, че възнамерява да убие Бахар. Кемал нахлува в дома на Инджи и освобождава Бахар. Джунейт узнава, че фирмата, която Седат открива, е само параван за нечистите му сделки. В болницата Хасрет поставя медикамент в кафето на Йълдъз. Така успява с изследванията на майка си за пореден път да заблуди всички, че е бременна.

 

Източник ТВ Сага