Начало КЛЮКАРНИК ЕТО КОЙ Е НОВИЯТ ЛЮБИМ НА МИГЛЕНА АНГЕЛОВА, ПЪРВИ СНИМКИ! ТА ТОВА...

ЕТО КОЙ Е НОВИЯТ ЛЮБИМ НА МИГЛЕНА АНГЕЛОВА, ПЪРВИ СНИМКИ! ТА ТОВА Е С 9 ГОДИНИ ПО-МЛАДИЯТ

473
Сподели

Миглена Ангелова тежко влюбена в мъж с 9 години по-млад, Кузман Примджанов е новият й любим

Въпреки неуспехите си на семейния фронт Миглена Ангелова след четири провалени брака не се спря. Мадам „Искрено и лично“ сама се похвали, че има нов любим до себе си. Като даже спомена инициалите му – К.П.

Устата журналистка не се гордее, че отново е на крилете на любовта. Самата тя смята, че любовта й е опустошителна, а понякога се чувства, че дори оглупява.

52 годишната русенка паднала в капана на любовта през лятото. Тя и нейният любим бизнесмена Кузман Принджанов били на почивка в курорта Свет Влас. Там Миглена довършила новата си книга за Големия брат. А вдъхновение и давал любовника й.

Госпожа Ангелова даже написа посвещение на гаджето си в книгата. А на премиерата й направила дебют на новата си половинка. Кузман Примджанов не парадрал близостта си с авторката. Стоял в компанията на нейни дружки. Но на тържествената вечеря след събитието не си спестил ласките към мадам „Искрено и лично“.

Бизнесменът се бил образовал по психология и икономика. Но имал страст към екстремните преживявания. Преди 13 години участвал в италиански сериал. Увличал се по високите скорости на автомобилните състезания, ските и тениса. Но най-си падал по двете си деца – син и малка дъщеря.

Примджанов не живеел под един покрив с наследниците си и жена си. Но се грижел за тях всеотдайно, предват от retro.bg.

Влюбените си дали обет да не афишират връзката си за да не влошат отношенията на бащата с децата му. Въпреки това бившите съпрузи на Миглена Ангелова определят любовта й като фатална. От където мине журналистката след нея остава разруха.