Начало КЛЮКАРНИК Принц Хари се жени, но кралица Елизабет няма да присъства на сватбата-Ето...

Принц Хари се жени, но кралица Елизабет няма да присъства на сватбата-Ето защо!

337
Сподели

Ако по-рано в медиите имаше новини за принц Уилям и Кейт Мидълтън , сега в светлината на прожекторите са принц Хари и неговата любима Меган Маркел .

Хари едва ли може да се нарече най-послушният член на кралското семейство. Диви партита, пиене – всичко това изобщо не му е чуждо.

С течение на времето журналистите се уморили да подозират различни момичета за бъдеща съпруга и могат да бъдат разбрани, като се има предвид бързата промяна на избираните от него.

Но миналото лято всичко се промени. Започнаха да се появяват загадъчни източници, които твърдяха, че този път принцът най-накрая реши да се укроти.

Имаше слухове, че първоначално кралицата е била против връзката му с Маркъл, като се има предвид, че Мегън няма благороден произход и дори някога е била омъжена.

Хората, близки до кралското семейство, дори твърдяха, че принцът е изправен пред сериозен избор: или любимата му, или регалията. И дори е бил готов да се откаже от последната.

Но изглежда, Елизабет II е укротила гнева си, след като се срещнала с момичето и дала благословията си за бъдещ брак.

Въпреки това кралицата все още няма да може да присъства на сватбената церемония, какъвто беше случаят с последния брак на принц Чарлз. Факт е, че Елизабет II е номиналната глава на английската църква. Строгите правила не й позволяват да се яви на брачната церемония на член на кралското семейство с разведен човек.

Между другото, родителите на Маркъл също не бяха доволни от избора на дъщеря си, но след като се запознаха с принца по-отблизо, промениха мнението си.

Онзи ден британските медии съобщиха, че внукът на кралицата и американската актриса вече са избрали датата и мястото на сватбата. Тъй като третото дете на Кейт и Уилям ще се появят през април, сватбата ще се състои през юли 2018 година. По това време херцогинята ще има време да се възстанови след раждането.

Представители заявиха, че тържеството ще бъде скромно и тихо, единствено за семейството и приятелите на двойката. Хари иска да се ожени в параклиса „Сейнт Джордж“ в замъка Уиндзор, далеч от любопитни очи, така че папараците да не превърнат церемонията в цирк.

В този момент двойката още не е потвърдила тази информация, но е известно, че Меган отказва да се снима в осмия сезон на поредицата „Форс мажор“.

И харесвате ли този тандем? Ще бъдат ли по-популярни от Кейт и Уилям? Споделете вашите мисли в коментарите./За жената