Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп за периода 30 октомври 5 ноември-ЛЪВ Делова сполука, РИБИ Изразителна...

Седмичен хороскоп за периода 30 октомври 5 ноември-ЛЪВ Делова сполука, РИБИ Изразителна активност

202
Сподели

Овните  действат в началото на мощен и сигурен делови етап, а Телците се изправят пред сериозно и отговорно начало. За Близнаците ситуацията се променя, но в действията си да са внимателни, каквито следва да са и Раците.

Представителите на Лъв ще действат на сигурно по делата си, а успехът на Девите ще е гарантиран чрез съдружие. Везните да укрепят позициите си, а Скорпионите да са сдържани и делови.

За Стрелците се очертават неприятности, а за Козирозите седмицата ще е динамична. Водолеите се насочват към новости, а Рибите ще действат активно.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Започва мощно разгръщане

Седмицата дава началото на сериозен период във вашето развитие. Характеризира се с оформянето на значителни възможности за напредък, които ще се разгърнат последователно в четири етапа. Предстои ви мощно делово разгръщане, което ще предизвика изразителен професионален и финансов напредък. Петък е напрегнат, но успешен, а събота е финансово плодотворна. Неделя, понеделник, вторник и четвъртък носят много успех. Сряда ще е ядовита.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Пред ново начало

Седмицата бележи старт на нов делови етап в личното ви развитие и дава ясно да се разбере, че всички представители на зодията, са изправени пред нещо ново и сериозно, което предоставя шанс да поправите допуснати грешки и да се освободите от всекидневните затруднения. За мнозина е наложително да укрепят основата си. В петък, уикендът и понеделник, действате успешно в материалната сфера и по лични цели. Вторник и сряда носят затруднения. Четвъртък е напрегнат.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Ситуацията се раздвижва, но внимавайте

При Близнаците се наблюдава напредък и отскок поради получената очаквана информация, но мнозина от зодията ще решат, че оттук нататък безусловно владеят ситуацията и ще допуснат непростима грешка, която не след дълго време ще им напакости и ще предизвика инциденти поради тежки финансови проблеми. Петък е благоприятен, събота е трудна, а неделя е успешна. Понеделник и вторник са сполучливи. До края на периода бъдете активни.

Седмичен хороскоп РАК

Внимавайте!

Новата делова седмица ще изправи Раците пред сериозни затруднения. В едни случаи проблемите са лични и засягат предимно бизнесмените, а за други от зодията са семейни. Независимо от сферата, която ще засегнат, за вас е от особена важност да сте много внимателни и да не предприемате рискове. Хубаво е, че на последните не сте любители. Петък носи промени, а уикендът е благодатен. Понеделник е доста успешен, а през следващите дни бъдете внимателни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Делова сполука

В делови аспект новият седемдневен период предоставя на мнозина от представителите на Лъв повече от отлични условия за реализация на материалните и лични цели. За осъществяването им разчитайте само на себе си. Приятели и хора от обществените среди не биха помогнали с нищо. Периодът не е добър за подписване на договори. Петък ви сблъсква с пречки, а уикендът е по-надежден. Делниците преминават успешно. По-проблематична се оказва сряда.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Партньорството гарантира успех

Сериозният ход на Девите сега е в партньорството. Ако направите крачка в  това направление, няма да останете разочаровани.В деловата сфера обстоятелствата са доста нестабилни, а това може да предизвика определено нежелан ефект и върху позициите в обществените среди.  Благоприятният петък ще бъде последван от трудна събота и успешна неделя. Понеделник е добър, но вторник ще е тежък. Условията за успех в сряда са добри. Четвъртък е по-напрегнат.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Укрепете позициите си

Не е изключено известен процент от представителите на Везни да се окажат драматично неразположени за няколко дни и да загубят ценно време, което ще им е необходимо, за да укрепят поразклатените си позиции в бизнеса. Но каквото и да се случи е задължително да го сторите, защото може да се окажете притиснати от лош сценарии. Петък и неделя са успешни, а събота е нервна. Делниците ще са тежки и твърде нервни. Действайте настойчиво.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Бъдете сдържани и делови

Две са препоръките, с които Скорпионите задължително трябва да следват и да се съобразяват стриктно през периода — да демонстрират по-ярка делова активност и да са сдържани. Това е напълно достатъчно за да реализирате целите си в пълнота и да сте доволни от постигнатото. В петък внимавайте! Денят е тежък и неприятен.Събота е характерна с кавги, а неделя е слаба. Понеделник е напрегнат. Вторник е печеливш и нервен. Сряда е кавгаджийска, а в четвъртък – личен успех.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Делови неприятности

Тази седмица носи на часдт от вас лични или домашни ангажименти, но ще е много напрегната в делово отношение. Не бива да отвръщате на провокации от нечия страна в службата или бизнеса, защото може да последва непредсказуем конфликт. Нервността ви всъщност – не само вашата е изразителна и неукротима. Петък и уикенда са нервни и напрегнати. В понеделник не се отпускайте, а във вторник владейте нервите си. Сряда е успешна, а четвъртък – труден.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Динамична седмица

За част от Козирозите този етап ще е доста драматичен в професионален и личен план, а за друга група в личен план, но в крайна сметка проблемите ще намерят решение. Някои представители на зодията ще сменят работата си през периода с по-престижна или с по-платена. Петък е много силен за реализация на цели, а събота е тежка.  Неделя носи промени. Макар и нервен, понеделник е успешен. Следващите дни носят успех, но и не по-малко ядове.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Нова насоченост

Насочени към сериозен нов стил на лична и професионална изява или към нова делова реализация, Водолеите ще действат ентусиазирано за реализацията на целите си. Решителни ли сте, ще успеете. Късметът ви през седмицата е силен. По-внимателно да действат ангажираните в сферата на бизнеса. При вас ситуацията е утежнена. В петък добър късмет и печалби. Всъбота избягвайте кавгите, а неделя ще ви радва с успех. Понеделник е печеливш, вторник и сряда са по-трудни, а четвъртък е успешен.

 

РИБИ

Изразителна активност

Рибите ще демонстрират огромна активност в делата си, но не във всички случаи ще останат доволни от получения финансов еквивалент. Проблемите идват  по административен път и  едва ли ще успеете да ги отстраните. Успехът на родените в зодията е заложен в партньорството. В петък късметът ви е силен – успявате, което е вярно и за уикенда. Понеделник и вторник са ярко успешни. Сряда и четвъртък също, но те ще са по-трудни и дори видимо по-напрегнати.

 

Източник: За жената