Начало КЛЮКАРНИК Тя премахва абсолютно всичките си зъби, удължава си врата, ляга над 20...

Тя премахва абсолютно всичките си зъби, удължава си врата, ляга над 20 пъти под ножа. Вижте в какво се е превърнала (Снимки)

413
Сподели

Тя е модел. Нейното име е Алейра Авендано и е на 26 години от Венецуела.

Споделя, че първата операция си е направила на 19 годишна възраст.

Оказва се, че във Венецуела младата дама е дори закъсняла с първата операция.  Причината е, че Венецуела има най-много победителки в конкурса на Мис Свят отколкото всяка друга държава и конкуренцията там е доста силна. По информация, девойки за 15-ия си рожден ден получават подарък от родителите си увеличаване на бюста.

Алейра ляга над 20 пъти под ножа, защото иска да има по-голям бюст, по-голямо дупе и устни. Прави си операции за повдигане на челото, оправяне на вежди, удължаване на врат, липосукции и премахва абсолютно всичките си зъби.

Отстранява зъбите си, защото иска да получи перфектната усмивка, която може да и се даде само по изкуствен начин.

Мислиш си, че това е всичко? Младата дама прави нещо още по-ужасяващо. В продължение на 6 години, в продължение на 24 часа, тя носи корсет, за да свие своята талия. Лекарите настояват, Алейра да махне корсета,тъй като може да увреди органите си и да предизвика затруднено дишане, но тя отказва.

Алейра споделя „Тялото на една истинска дама трябва да изглежда като пясъчен часовник. Аз вече съм близо до перфектните размери, но няма да спра докато не ги постигна.“