Начало КЛЮКАРНИК Доналд Тръмп с емоционална изповед! Разкри мрачна семейна тайна! Ето каква е...

Доналд Тръмп с емоционална изповед! Разкри мрачна семейна тайна! Ето каква е болката в живота му

288
Сподели

Доналд Тръмп извади на показ мрачни семейни тайни , семейството му белязано от ада на дрогата

Доналд Тръмп извади на показ мрачни семейни тайни. Президентът на САЩ направи емоционална изповед, в която сподели, че е загубил брат си заради проблеми с дрогата и алкохола.

„Борбата с алкохола и дрогата е моя лична кауза.

Смятам се за лично отговорен относно това млади хора да не посягат към опиатите“, заяви държавния глава. Той допълни още, че страда наравно с всички, които са препатили от битката с дрогата, цигарите и алкохола.

„Ще споделя, че самият аз съм минал по този път. Загубих по-големия си брат Фред на 43 години, заради алкохол и опиати. Не съм посягал към цигарите или алкохола през целия си живот. Не съм пушил трева, нито съм взимал опиати“, споделя още той.

Съпругата му Мелания му оказа огромна подкрепа. Мелания лично го съпроводи до подиума, и му държа ръката по време на цялата реч. „Администрацията на нашия президент приема като лична кауза борбата с наркотиците, забранените опиати и опасните вещества. Ще използваме всички възможни ресурси и налични средства, за да спрем това“, заяви още Мелания Тръмп по този повод.

Първата дама заяви, че също се включва в кампанията, като използва своята роля, за да води битка с дрогата и вербуването на деца към наркотиците. Властите във Вашингтон заявиха, че това е сериозен проблем на здравеопазването и ще се постараят да го унищожат из корен.

Междувременно президентската двойка се постара да разбие слуховете, че имат проблеми и са пред развод. Също така Мелания заглади впечатлението, че се крие зад стените на Белия дом. Припомняме ви, че наблюдателни зрители и репортери разконспирираха първата дама, че използва своя двойничка, когато не иска да бъде заедно с Тръмп на обществени места.

В същото време се заговори, че редовно прескача до Ню Йорк, тъй като двамата не се понасят. Последните им снимки имаха за цел да разбият този мит.