Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп Алена за 28 октомври-3 ноември: Овен-Ще бъдете сред галениците на...

Седмичен хороскоп Алена за 28 октомври-3 ноември: Овен-Ще бъдете сред галениците на съдбата, Стрелец-Ще получите някаква награда

286

Овен

През идните 7 дни вие ще бъдете сред галениците на съдбата – желанията ви ще се осъществяват по-лесно и ще получите награда за упорството, което сте проявявали в миналото. Ключовата дума за периода е „подобрение“, като за всеки от вас то ще бъде в различна област.

Телец
Безсмислено е да бързате и да искате всичко да се случва на мига – така само ще се ядосвате, че събитията се развиват твърде бавно и няма да успеете да усъвършенствате вече съграденото.

Много от вас ще бъдат изправени пред предизвикателството да покажат, че наистина работят качествено.

Близнаци
Ще се настроите по-добре към астрологичните влияния, ако се запитате какво още може да направите, за да въведете ред в живота си и да се почувствате сигурни и спокойни. Може да ви се наложи да се захванете с много неща, затова очертайте приоритетните.

Рак
Предстои ви още една седмица, в която акцентът ще бъде поставен върху усъвършенстването и практическата работа в някаква област. Ако сте по-амбициозни и искате да се възползвате от предоставените ви възможности, сега е моментът за това.

Лъв
Искате или не, ще трябва да мислите по някои практични въпроси, свързани с работа, с пари, с организацията и изпълнението на всекидневните ви задължения. Чудесно е да сте на крилете на някоя нова идея, но във ваша полза ще бъде да не бързате и да обмислите добре плановете си.

Дева
Идната седмица ще бъде успешна за вас, що се отнася до работата, финансите и творческите проекти. Уви, почти всички представители на знака ще бъдат връхлетени от здравословни проблеми – при някои лек, при други – по-сериозни. Ако работите по някой конкретен проект, сега е моментът да се концентрирате.

Везни
През тази седмица вероятно доста ще разсъждавате и затова е добре да си осигурите лично време и уединение. Може да се сблъскате с някакъв проблем в работата или в личния си живот, да търсите корените му и да се опитвате да намерите разрешение.

Скорпион
Започналите процеси на промени и осъзнаване ще търпят положително развитие. Не се учудвайте обаче, ако всичко изглежда по старому – позитивният развой при вас ще засяга по-скоро душевния ви свят и не е задължително веднага да даде отражения върху външните обстоятелства.

Стрелец
През идните дни ще получите някаква награда – морална или финансова. Успехите обаче няма да дойдат наготово, всички облаги ще бъдат резултат на старанието, което сте положили през изминалите седмици и месеци. Помислете какво искате и чак тогава действайте.

Козирог
Предстои ви чудесна седмица, изпълнена с възможности за стабилизация и усъвършенстване в личностен или професионален план. С каквото ви захванете, работата ще ви спори и ще успеете да укрепите постигнатото до момента. Оглеждайте се за възможности за развитие.

Водолей
Препоръката към вас е да не се разпилявате в различни посоки, а да сте концентрирани и добре организирани. Така хем ще бъдете по-спокойни, хем седмицата ще мине по-леко и по-приятно. Няма смисъл да се оплаквате напразно от този или онзи, да се тревожите за бъдещето, ако можете направете нещо сега, така че да подобрите положението си.

Риби
През тази седмица астрологичните влияние ще ви помогнат да си осигурите нужното спокойствие, за да бъдете по-ефективни в работата, да разсъждавате по-трезво и съответно – да подобрите общуването си с околните. Опитайте се да владеете емоциите си, не се обвинявайте и не се поддавайте на самосъжаление.