Начало КЛЮКАРНИК Мъжът с най-много пластични операции ще се прости с 6 ребра

Мъжът с най-много пластични операции ще се прости с 6 ребра

289
Сподели

Той е похарчил огромната сума от 529 759 долара за пластични операции през годините, спечелвайки си прякора човешката кукла Кен.

Родриго Алвес обаче продължава с поредица от козметични подобрения, а в петък се подлага на болезнена осемчасова трансплантация на коса в Лос Анджелис.

Това е неговата 59-а пластична процедура, която затвърждава титлата му на човека с най-много пластични операции в света.

34-годишният мъж показа след процедурата снимки на окървавената си глава. За интервенцията той е платил над 25 хиляди долара и се надява след нея да изглежда по-женствен и по-млад, посочва Daily Mail.

На първата си трансплантация на коса Родриго се решава през 2015 г. Сега е добавил към гривата си още 3000 фоликула, както и по-малко количество през миналата година.

Мъжът обяснява, че боядисаната му коса подобрява любовния му живот, но линията на косата му започва да се оттегля поради боята, заради което се налага да се заеме с „бърза поправка“.

След като подложи тялото си на почти 60 пластични операции, Родриго няма повече да ляга под ножа.

„Промените, на които ще се подлагам отсега нататък, няма да бъдат пластична хирургия, а по-скоро процедури, които се съсредоточават върху костите и структурата ми“, посочва той.

Мъжът обаче разкрива плановете си да премахне шест от ребрата си.