Начало ВЕСТИ БАЩАТА НА КАЛОЯН, КОИТО ПРЕБИ МЕДСЕСТРА И СЕ САМОУБИ ПРЕОБЪРНА ВСИЧКО С...

БАЩАТА НА КАЛОЯН, КОИТО ПРЕБИ МЕДСЕСТРА И СЕ САМОУБИ ПРЕОБЪРНА ВСИЧКО С ТОВА РАЗКРИТИЕ! СИНЪТ МУ Е БИЛ

226
Сподели

Това се питам аз – как е избягал? Когато беше докаран от мен и майка му, не беше агресивен. Беше оставен при лекарите, които казаха, че могат да си свършат работата. Той беше употребил марихуана.

Това заяви в ефира на „Здравей, България“ бащата на самоубилия се Калоян.

Припомняме, че момчето е пребило медицинска сестра в „Пирогов“, където е бил настанен за лечение. Състоянието й в момента е стабилно. Стана ясно обаче, че трупът намерен същият ден е на младото момче, което е посегнало на живота си.

„Според мен е забъркан в секта.

Говореше за Господ, за демони, за дяволи, че е избраният. Последните 5 дни през час говореше затова. Беше адекватен. Той не е агресивен обаче. Цялата агресия му беше в залата. Цял живот се е занимавал със спорт и музика. Разчитахме, че тук ще се отнесат отговорно с него“, каза бащата.

„Някой според мен го е завел в секта. Не е имал проблеми в семейството. Интелигентно момче е. Още не е разбита паролата на профила му“, добави той.

Бащата на Калоян поиска записи от камерите за видеонаблюдение, за да се разбере кой е отвързал сина му от леглото и го е оставил да тича по боксерки. Той разви още шокиращата версия, че Калоян не се е самоубил сам, а някой го е бутнал.