Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Ийт опустошава агенцията, Иджлял си спомня абсолютно...

Днес в Сега и завинаги: Ийт опустошава агенцията, Иджлял си спомня абсолютно всичко, а Назан пребива Елмаз

126
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (30-и октомври) в следващия епизод на новия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Ийт вижда билборд с рекламните снимки на Нур. Остава изумен.

Не може да повярва, че любимата му е на стената. Къса снимката. Преминаващите хора го смятат за луд. Иджлял продължава да си спомня и изпада в криза. Нур се опитва да ѝ помогне. Иджлял отказва. Тя не може да приеме, че е женена по сметка с Ийт. Иска обяснение от майка си.

Айтюл се прави на изненадана. Назан смята, че брошката е имитация. Елмаз казва, че това бижу е истинско и ѝ е подарък. Назан отива при бижутера. Иджлял пита майка си защо я е излъгала. Взима нож и иска да се самоубие. Айтюл се опитва да я разубеди. Иджлял казва, че тя е предизвикала катастрофата, защото Ийт е искал развод. Признава си, че се е хвърлила върху волана, за да загинат двамата. Айтюл удря дъщеря си. Ийт отива в агенцията и се обажда се на собственика.

Иджлял продължава да обвинява майка си за разрухата на брака ѝ. Айтюл ѝ казва, че ще говори и тя ще я изслуша, за да разбере какво ѝ е причинила с този брак. Хората по улиците започват да заглеждат Нур. Ийт плаща на агенцията, за да бъдат изтрити снимките и махнати билбордовете. Накрая чупи фотоапарата и го плаща. В това време идва Нур и го вижда. Шефката я гони от работа. Ийт си тръгва ядосан. Нур се извинява, че е станала причина за скандала. После вдига скандал на Ийт. Той ѝ казва, че снимките са качени на билбордове за реклама на парфрюм. Нур недоумява. Тогава той я завежда и ѝ показва един билборд. Тогава Нур казва, че наистина не е знаела, че са направили рекламата. Ийт си тръгва, а момичето сяда под рекламните пана и започва да плаче. Айтюл казва на дъщеря си, че ги е оженила насила, за да запази наследството. Иджлял не е била против, защото много е обичала Ийт. Айтюл заявява, че е успяла да ги ожени, но не е успяла да вкара любовта в сърцето му. Иджлял решава да научи истината от Ийт. Айтюл е против, за да не страда дъщеря й. Иджлял казва, че ако наистина Ийт не я обича, ще се самоубие пред всички. Айтюл я съветва да се успокои и да не му казва, че си спомня, защото ще пропусне втория си шанс. Ядосана, Нур отива в агенцията. Гюлден има проблеми със собственика. В това време Нур влиза и вдига скандал. Гюлден й казва да говори с Елмаз. Нур е гневна на братовчедка си. Елмаз отива при Ийт. Той е бесен. Отменя срещата с инвеститорите. Назан отива при бижутера и му показва снимка на брошката. Той казва, че я е направил. Фърат договаря нов проект с колегите си. Фотографът от агенцията се оплаква на колегите си. Фърат признава, че познава Нур. Тогава научава, че Ийт е направил скандал в рекламната агенция, за да махнат билбордовете. Айтюл вижда пропуснатото обаждане от Елмаз. Тя прослушва съобщението, което е оставила дъщерята на Хафизе. Назан търси Елмаз във фирмата. В коридора двете се срещат. Назан започва да бие любовницата на мъжа си. Охраната се намесва, но Назан гони Елмаз от фирмата и от къщата. Нур също отива във фирмата. Търси братовчедка си. Айтюл се обажда на Елмаз. Тя обяснява, че  Назан я е нападнала пред всичките служители. Фърат решава да използва Нур за новия си проект. Фотографът не е съгласен заради ревността на Ийт. Фърат се обажда на брат си. Настоява да се срещнат и да обсъдят нещо. Елмаз иска да разкаже на Ийт. Айтюл отново ѝ казва да не прави нищо, а да намери снимка на брошката. Нур вижда братовчедка си в това състояние. Айтюл казва на Джахит да купи същата брошка и на жена си. Елмаз се оплаква от Назан. Нур я пита дали съмненията ѝ са основателни. После задава въпроса на Елмаз, защо е постъпила така с нея. Братовчедка ѝ отрича…

 

Източник: За жената