Начало КЛЮКАРНИК БИРМАТА ВИДЯ ТОВА И ПОДСКОЧИ ДО ТАВАНА! ЕТО СНИМКИ, ВИЖТЕ КОЙ Е...

БИРМАТА ВИДЯ ТОВА И ПОДСКОЧИ ДО ТАВАНА! ЕТО СНИМКИ, ВИЖТЕ КОЙ Е НОВИЯТ МЪЖ ДО АЛИСИЯ! ДРЪЖТЕ СЕ, ТА ТОВА Е

316
Сподели

Алисия бе засечена на любопитна среща с непознат мъж.

Фолк певицата Алисия от няколко месеца е сериозно обвързана с бившето гадже на колежката си Преслава. Двамата с Георги Станоев не са от публичните двойки, които обичат да демонстрират чувствата си.

Но по думите на техни близки, отношенията им се задълбочават все повече и скоро май ще чуем сватбени камбани!

На фона на цялата тази любовна идилия и близкото приятелство на Алисия с бъдещата си свекърва, певицата станах жертва на грозна интрига. Папараци успяха да я издебнат преди дни на среща а непознат мъж. Освен този факт, външният й вид също е изненадващ в случая.

Певицата се срещнала с господина не в кафене или друго обществено място, а в новата й кола. Това събудило подозрения каква точно е причината за задушевния разговор. Алисия сякаш излязла набързо на важна среща и е забравила да се приведе в подходящ за нейния статус вид.

Тя се е пременила със семпъл анцуг и бели маратонки. На лицето й нямало и помен от макиаж. Този акцент определено е за похвала, защото колежките й не могат да си представят да излязат от дома си без тонове грим. Но със сигурност не е за похвала, ако Алисия е решила да кръшне на официалната си половинка, пише hotarena.net.

Оказва се, обаче, истината е доста по-приемлива. Мъжът, който певицата изчака чинно в колата си пред блок в Младост и след това остави преди дома и режисьорът Стенли. Явно Алисия е в процес на подготовка на свои нов хит и клип и в деловата й среща няма нищо подозрително!