Начало КЛЮКАРНИК За да бързат толкова принц Хари и Меган със сватбата си има...

За да бързат толкова принц Хари и Меган със сватбата си има причина и тя е много радостна!

267

Принц Хари и американската актриса Меган Маркъл още не са обявили годежа си официално, а целият свят вече говори за бъдещата им сватба.

Честно казано, мнозина вярват, че принцът най-накрая е решил да се укроти и да се ожени.

 

На херцога и херцогинята на Кеймбридж им трябваха близо 10 години, за да направят тази важна крачка, а при Хари и Меган всичко се получава удивително бързо.

Принц Уилям представи Кейт Мидълтън пред кралицата 5 години след запознанството им, а американската актриса е с Хари от половин година и вече се познава с баба му.

 

За бързането май си има причина. Преди дни британските медии гръмнаха с новината, че Меган е бременна. „Меко казано, това е неочаквано – извънбрачно дете може да предизвика огромен скандал в кралското семейство. Но Хари и Меган се стремят да създадат семейство. Колкото по-рано – толкова по-добре”, коментира запознат. Източникът също така твърди, че Хари е на седмото небе от факта, че ще става баща и вече се е похвалил на баба си Елизабет.  Кралицата обаче не била във възторг от чутото. „Тя не се церемони и каза, че това е най-неудачната ситуация, която би могла да възникне. Но тя винаги е подкрепяла внука си”, добавя източникът.

 

В тази ситуация се проявява цялата същност на британската монаршеска особа. Елизабет II винаги се е грижела за благополучието на държавата и народа си, в същото време винаги е успявала да предпази семейството си от трудности. Сега Нейно Величество ще се консултира със съветниците си как да действа в тази усложнена ситуация. Важни събития като годеж и сватба трябва да се записват по-отрано в и без това натоварения график на кралското семейство.

 

По-рано се предполагаше, че сватбената церемония трябва да се състои през лятото на 2018 г. Тогава Кейт вече ще се е възстановила след раждането на третото си дете, Уилям също ще може да се наслади на тържеството на брат си. Меган смята да се премести в двореца Кенсингтън съвсем скоро. Източникът твърди, че актрисата прекарва много време в дома на бъдещия си съпруг, дори е пренесла голяма част от нещата си в двореца./За жената