Начало КЛЮКАРНИК ТОВА НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РАЗБИРА: ШОКИРАЩАТА ИСТИНА ЗА БРАКА НА ДАНИЕЛ...

ТОВА НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РАЗБИРА: ШОКИРАЩАТА ИСТИНА ЗА БРАКА НА ДАНИЕЛ И АЛЕКС! ЕТО КАКВО ГИ ЧАКА НА ИЗЛИЗАНЕ ОТ…

231

Вече няма съмнение, че бракът на Даниел Петканов и Алекс Богданска е просто един фарс!

Само седмица след като си казаха заветното „Да“ в къщата на ВИП Брадър и в национален ефир, Даниел Петканов и Александра Богданска вече мислят за развод. Мнозина се усъмниха в истинността на спретнатото набързо сватбено събитие, на което се размениха истински подписи. И имат пълното право да се съмняват!

Оказва се, че идеята за „истинска“ сватба въобще не е дошла така спонтанно на Даниел Петканов и Алекс Богданска, както го изкараха. Предложението за брак и подписването в Къщата са били част от договора и уговорката на двойката с продуцентите с една-единствена цел – по-висок рейтинг.

За да не изглежда толкова нагласено, Големия брат възложи на съквартирантите да спретнат на шега сватба. Покрай нея влюбените стигнаха до нови висоти в риалити шоуто.

Двамата успяха да изпълнят своята задача и сътвориха истинска сензация. А в заменя ще получат сериозно възнаграждение – 200 бона. Но веднага след края на ВИП Брадър любовният фарс наДаниел Петканов и Александра Богданска ще приключи! Въпреки че сега изглеждат щастливи от брачните хапки на безименния си пръст, в реални условия не биха се решили на тази крачка, пише kluki.bg.

Говори се, че екип от адвокати вече оформя необходимите документи за развода. Да прекратят своя фалшив брак на стойност 200 бона ще бъде първата работа след края на риалитито за прясното семейство. А след това Даниел Петканов и Алекс Богданска ще си харчат на воля крупния хонорар. Вероятно един ден ще си се чудят на акъла…