Начало ВЕСТИ Бременна отиде на видеозон и там видя ужасяваща гледка

Бременна отиде на видеозон и там видя ужасяваща гледка

286

Виждането на нероденото бебе за първи път и чуването на сърцето му е магическо преживяване. Това е неповторим момент във всяка бременност.

Но понякога, когато майките, които трябва да видят екрана, малкото лице, което ги гледа, не е точно това, което очакват.

Точно това се случва с Шарни Търнър, когато тя отишла да я сканира. Тя бе и първата, която призна, че изображението е много по-далеч от сладко, а дори е доста тревожно, пише Mirror. Развеселена от това, което вижда, жената реши да сподели необичайната снимка в Twitter.

„Това беше най-ужасяващото нещо, което някога съм виждал в живота ми“, пише майката. Шарни беше залята с коментари от хората, които се забавляват с нея и се шегуват.  Въпреки това тя имаше и серия от съобщения от болни хора, които твърдят, че жената трябва да абортира бебето.   Майката обаче отговори на отрицателните коментари и сподели едно по-общо послание.

„Чувствам се, че трябва да изясня, че нямам никакво намерение да правя аборт“, пише Шарни и поясни, че това е черепът на бебето, който е излязъл малко необичайно на снимката./За жената