Начало КЛЮКАРНИК Двойничка на жената на Бербатов го преследва. Вижте каква изумителна прилика, нали?...

Двойничка на жената на Бербатов го преследва. Вижте каква изумителна прилика, нали? (снимки)

284
Сподели

Една от най-известните индийски филмови звезди лудна по Димитър Бербатов. Това е 31-годишната актриса Дипика Падуконе, която разпитвала за най-новото попълнение в индийската Суперлига по футбол.

Най-добрият български футболист през настоящия век ще бъде голямото име в състава на Керала Бластърс. Официалният старт на новия сезон в Индия е на 17 ноември.

В момента Митко все още е в Европа и води подготовка с новите си съотборници по испанските средиземноморски курорти.

Дипика поразително много прилича на Елена, половинката на Бербо. Индийската звезда има същите изразителни очи и дълга права коса. Тя е снимала повече от 30 филма в Боливуд, където е една от най-високоплатените актриси.

Участва и в голямата холивудска продукция „Трите хикса: Отново в играта“. Там Падуконе си партнира с Вин Дизел. Като цяло двойничката на Елена винаги е била близка до спорта.

Нейният баща е дългогодишен шампион по бадминтон в Индия. Като малка тя тръгва по неговите стъпки и се пробва в този спорт.

Актрисата вече е поискала да се запознае с Димитър Бербатов, чиито изяви е следила и в Манчестър Юнайтед, пише ежедневник. Индийката е близка приятелка с тенис звездата Новак Джокович. Само преди година английският таблоид „Дейли Мейл“ ги излови да се забавляват заедно в популярен бар в Лос Анджелис./За жената