Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Нур е бременна, а Елмаз пуска видеото...

Днес в Сега и завинаги: Нур е бременна, а Елмаз пуска видеото с Ийт и плакатите на Иджлял

301

Вижте какво ще се случи днес (1-ви ноември) в следващия епизод на новия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Фърат убеждава Емин, че братовчедка му не е участвала в тази реклама. Елмаз казва на Айтюл, че не я е спасила, а просто го е направила, защото е длъжница. Айтюл пита какво става с рекламата.

Елмаз отговаря, че Ийт е бесен и те са постигнали целите си. Фърат казва на Нур, че има талант за модел. Той споделя с нея, че много обича Иджлял и че не иска тя да страда. Нур му благодари за помощта. Фърат се замисля по отношение на момичето. Ийт влиза в стаята на Мерт и заварва Иджлял там.

Нур ги вижда тримата отново заедно и ѝ става неприятно. Иджлял я забелязва и ѝ дава почивка, като вика Ийт да прекарат нощта заедно, гледайки старите албуми със снимки. Елмаз казва на на Нур, че може да празнува, защото отново се връща при бедняците. Нур отговаря, че е болна и не иска да разговаря с братовчедка си. На излизане от вилата Елмаз се среща с Джахит. Той е отчаян, че не ѝ е помогнал. Елмаз му казва да не се притеснява за нея, а да отиде в прегръдките на жена си. Елмаз казва на брат си, че хората от видеото са Нур и Ийт. Той не ѝ вярва. Елмаз се надява да спечели шефа си. Иджлял настоява Ийт да остане при нея. Той се съгласява. Айтюл среща Нур, която е притеснена и се разхожда. Казва ѝ, че Ийт е там, където трябва, и да не го чака. Но всичко се оказва кошмар. Нур е болна и повръща. Ярен я вижда и я пита дали е добре. Двете излизат на въздух в градината. Иджлял казва на бавачката, че са изпратили Мерт на училище и ако тя е болна да не се доближава до детето. Ярен предлага да заведе Нур на лекар, но тя отказва. Айтюл пита дъщеря си как е. Тя отговаря, че се чувства по-добре, щом се сближава с мъжа си. Елмаз крои ново отмъщение към старата. Записва видеото със свалянето на плакатите на диск. Ийт пита брат си дали е влюбен в Елмаз. После му казва, че това е само увлечение. Ийт му казва да остави Елмаз, но ако Джахит не може да съжителства с Назан да се разведе. Нур изчаква любимият ѝ да свърши разговора си с брат си и настоява да си поговорят. Иджлял получава пратка. Айтюл си мисли, че е от фондацията.  Нур пита Ийт дали е тук. Сърди се, че той не я поглежда. Казва му да се спре и да не я наказва повече. В това време Иджлял му звъни за да пусне диска. Айтюл пита Нур дали иска сметка за снощи на Йит. Нур припада. Айтюл вика човек от охраната. Казва му да закара момичето в близката болница.  Ийт пуска видеото на Иджлял. Тя си спомня за разговора им преди катастрофата и се разплаква. Ийт я успокоява… Айтюл продължава да натяква на Нур, че всичко е на нервна почва. Лекарите съобщават, че Нур е бременна. Айтюл е шокирана, Нур също. Иджлял казва на мъжа си, че дискът е развален. Дава му го. Той решава да го оправи в офиса. Елмаз е притеснена след като ѝ свърши болничният как ще отиде на работа. После отива в един интернет клуб. Нур вижда на видеозон бебето. Айтюл не може да приеме, че Нур е бременна. Настоява лекарите да пуснат нов тест. Те я гонят от стаята. Елмаз пуска видеото по електронната поща до всички служители във фирмата. Служителите веднага коментират действията на своя шеф. Ийт отива във фирмата и всичките му работници го споглеждат. Айтюл вдига скандал на Нур. Бъдещата майка защитава все още нероденото си бебе, опълчвайки се срещу свекърва си. Ийт вижда на компютъра на секретарката си видеото със свалянето на плакатите…

 

Източник: За жената