Начало ЗДРАВЕ Дъщеря ми не спираше да кашля, какво ли не пробвахме, докато сестра...

Дъщеря ми не спираше да кашля, какво ли не пробвахме, докато сестра ми не й приготви тази смес! Хем вкусна, хем я излекува

424

Ефективността на този микс е доказана при лечението на упорита кашлица и бронхит . Най-вече е много ефективна при деца, но също така може да се използва и от възрастни.

Тази смес е много полезна за стомаха, а също така е вкусна, здравословна и хранителна. Подготовка за това ефективно лечение е много проста.

Съставки:

400мл вода, която да оставите да заври 2 средно големи пресни банана 2 супени лъжици мед

Стъпки:

Обелете бананите и ги направете на пюре с помощта на дървена лъжица или вилица. Опитайте се да се избегне използването на метални прибори за хранене, защото бананите имат тенденция да загубят качествата си, когато си взаимодействат с метал. На следващо място, трябва да поставите бананите в тенджера и да добавете кипналата водата към тях. Сместа трябва да се кисне в продължение на около 30 минути. Когато сместа се охлади, се добавят две супени лъжици мед.  Консумирайте този вкусен домашен лек 4 пъти на ден в малки порции. Не се приготвя прекалено много, тъй като трябва да се подготви ново количество за следващия ден. Резултатите могат да бъдат очевидни за 5 дни.

 

Източник: За жената