Начало КЛЮКАРНИК Поредна провокация от страна на Николета: Ето и снимките на дъщеря й,...

Поредна провокация от страна на Николета: Ето и снимките на дъщеря й, които предизвикаха лавина от коментари! (Снимки)

459
Сподели

Николета Лозанова не пропусна да отбележи чуждия празник!

В България масово се празнува Хелоуин , въпреки че традициите на този езически обичай нямат нищо общо с нашия народ. Николета Лозанова явно не прави изключение, защото вече е подготвила щерка си за довечера.

Малката и сладка Никол , която е едва на 5 г., е пременена от майка си в жената – котка. Тя е в черен костюм, с котешки уши и котешки грим.

Николета и Никол явно ще празнуват здраво довечера и още отсега се подготвят.

Всъщност обаче голяма е вероятността това облекло на малката сладурана да е за детската й градина, понеже в някои детски градини децата се забавляват по случай Хелоуин.

Както винаги, и този път Николета Лозанова среща голям брой критици в публикацията си във Фейсбук. Тя сложи снимките на дъщеря си и веднага се появиха хора, които да не го одобрят.

“Това е малко дете, а тя го прави на чучело. Едва ли самото то е искало да се облече така, всичко пак е реклама на майка му.” – пише форумник.

Все пак да не забравяме, че НиЛо обича да си прави ПР и по всякакъв начин да напомня за себе си. Може би това днес е един от начините.

Откакто напусна “ Папараци ”, бившата плеймейтка остана някак на заден план в медийното пространство. Около седмица-две се коментираше, че ще влезе във “ ВИП Брадър ”, но и това не се случи.

Затова в момента Ники не е много актуална и търси как да стане отново. Вижте снимките на детето й!