Начало КЛЮКАРНИК Хороскоп за днес, 1 ноември-Приятни изненади и подаръци за две зодии в...

Хороскоп за днес, 1 ноември-Приятни изненади и подаръци за две зодии в сряда

111

Хороскоп за днес Овен

Тази сряда не си правете излишни илюзии. Стъпването по земята е задължително, свалянето на розовите очила също.

Хороскоп за днес Телец

Днес може да ви се струпат непредвидени задължения.

Пригответе жонгльорските си умения, ще са от изключителна важност. Вечерта си направете малък подарък.

Хороскоп за днес Близнаци

Денят може да ви припомни забравено обещание. Ще повярват на всяко обяснение, което дадете, но със сигурност ще трябва да изпълните това, което се очаква от вас.

Хороскоп за днес Рак

Бъдете, колкото се може по-делови днес. Имате шанса да договорите сериозни условия за работа. Не се колебайте да настоявате за висока цена.

Хороскоп за днес Лъв

Денят ще бъде натоварен, но в емоционално отношение. Пазете нервите си, защото само те могат да ви подведат, а не си заслужава при толкова сериозна подготовка от ваша страна.

Хороскоп за днес Дева

Денят ще ви направи приятна изненада. Очаква ви подарък. Може да не е нещо, което е точно по вкуса ви, но нищо не ми пречи да експериментирате.

Хороскоп за днес Везни

Тази сряда може да очаквате изненадващи гости. Натоварването няма да е чак толкова неприятно ако се оставите на разнообразието да разнообрази деня ви.

Хороскоп за днес Скорпион

Помощта от страна на приятел ще е решаваща за вас днес. Не се колебайте да се обърнете, към ваши познати, особено ако наскоро се помагали на тях.

Хороскоп за днес Стрелец

Отдалечаването от проблемите обикновено не ги решава. Съберете смелост и застанете очи в очи с тях. Лекотата, с която ще ги победите ще ви изненада.

Хороскоп за днес Козирог

Тази сряда ще бъдете в центъра на вниманието. Някой много ще иска да ви поглези и ще знае как да го направи. Не се дърпайте.

Хороскоп за днес Водолей

Тази сряда не се чувствайте виновни за всичко, което се случва. Може да имате някакво участие, но със сигурност не сте единственият фактор.

Хороскоп за днес Риби

Тази сряда въпросите ще напират един след друг. Внимателно преценете ситуацията, започнете с най-безобидните и според развитието на ситуацията решете дали да продължите с останалите.

 

Източник: За жената