Начало КЛЮКАРНИК Хороскоп за ноември 2017-Месецът ще бъде изпълнен с любов и сбъднати желания...

Хороскоп за ноември 2017-Месецът ще бъде изпълнен с любов и сбъднати желания за 3 зодии

273

Овен

Новият месец, макар и студен идва със своите топли моменти. Не губете надежда, още в началото на периода ще бъдете едни от щастливците, които повече няма да си задават въпроса къде е тяхната половинка и дали изобщо ще я намерят.

С напредването на дните все повече ще се чувствате, изпълнени с енергия и идеи, креативност и много желание за реализиране на хрумванията ви. В работата повечето от вас ще се борят да запазят това, което имат, а в момента то съвсем не е малко. В средата на месеца в личен план ще сте склонни на компромиси, които не сте правили за никого другиго. Високо оценявате това, което ви дават, така че съвсем нормално е и вие да направите съответната стъпка в тази посока.

Телец

Този ноември ще остави незабравим спомен у вас. Важно е да следвате желанията си. Не се съмнявайте и за миг, че заслужавате най-доброто. Смелостта ви ще бъде възнаградена. В началото на периода ще имате сериозни шансове да се прехвърлите на място, към което отдавна се стремите. Може да се наложи да повишите квалификацията си. Не пестете време е усилия в тази насока. В средата на месеца уловете някой по-спокоен момент от 2-3 дни, в които да можете да си починете и дори за заминете извън града с половинката си. Не си правете грандиозни планове за празниците. Изберете някой тих вариант, в който да е гарантиран уютът и спокойствието. Краят на ноември може да ви изненада с активността си и с началото на нов проект, в който да бъдете поканени да участвате. Не отхвърляйте предложения за работа през целия месец.

Близнаци

Ноември може да бъде един приятен предпразничен месец за вас или поне няколко дни от него. Някои представители на знака, които са обзети от вдъхновение и имат по-сериозни амбиции може да запретнете ръкави и да развиете хобито си в по-сериозна дейност. Сега е време, в което да се отдадете на любими занимания. Каквото и друго да правите ако не ви харесва и не ви идва от душа и сърце – просто няма да имате успех и напразно ще загубите времето си. В края на месеца на преден план излизат личните отношения. Някои представители на знака може да получат предложение за узаконяване на връзката от партньора си.

Рак

Ноември е месец на замислени промени и продължаване на идеите от миналите месеци, но най-вече реализирането им. Ако пропуснете този период може да се наложи да чакате прекалено дълго. Освен това не чакайте подкрепа на всяка цена. Истина е, че ще ви бъде много по-лесно и ще се чувствате окрилени ако имате подкрепа от страна на партньора си, но може да се разминете за малко и той или тя просто да няма възможност да ви го каже. Действайте с мисълта, че той или тя напълно ви подкрепят. Не само е важно да чувствате, че имате подкрепата на близките си, но и да вярвате в себе си. Още в края на ноември ще се видят първите резултати от действията ви. Може да се наложи да се вгледате повече, но със сигурност ще усещате положителното въздействие на промяната.

Лъв

Първите дни на ноември ще са успешни най-вече за професионалното развитие на представителите на знака Лъв. Смяната на досегашната линия на поведение, а и на работа ще ви донесе много повече, от колкото сте предполагали. Смело прилагайте хрумванията ви на практика, като не оставяйте прекалено много време на останалите да одобряват или не идеите ви. Средата на месеца ще е един прекрасен период за вас, в който нищо няма да е в състояние да се изпречи на пътя ви. Ще ви бъдат предоставени невероятни възможности, в които да реализирате личните си амбиции при това във вид, за който не сте и мечтали. Някои представители на знака може да се решат на такава сериозна крачка в личен план, като брак и планирането на деца.

Дева

Това е месец, в който на преден план ще излязат личните отношения. Сега е моментът да заложите повече на разума и да оставите емоциите на страна. Опитайте се да видите, че понякога нещата са красиви, дори да не са съвършени. Имате шанс да превърнете връзката си в нещо много повече, ако не се вглеждате във всяка дреболия. Опитайте се да си затваряте очите за всяка втора и много скоро резултатът ще ви изненада приятно. В крайна сметка заслужавате малко повече щастие и спокойствие и във ваши ръце е да си осигурите тези неща. Що се отнася до служебното ви положение сега вашето трудолюбие, опит и надеждност ще повишат авторитета ви и вие ще бъдете търсени и високо ценени.

Везни

Това е месец за равносметка, но не и за активни дейности. Анализирайте случилото се през годината, но не наблягайте негативното. Оставили сте след себе си много добро и постижения, които си заслужават да бъдат отчетени. Помислете за начин, по който може да се възнаградите дори. Някои от вас може да помислят за смяна на професионалното поприще. В средата на периода може да получите примамливо предложение за смяна на работата или повишаване в длъжност. През повечето време се въздържайте от рязко изказване на мнението или участието в служебни спорове, просто се придържайте към златната среда. В личен план ще имате много шансове за получаване на всичко, което сте мечтали и приближаване към щастието, такова каквото сте си го представяли.

Скорпион

Ноември ще бъде посветен на любовта. Сега ще имате шанса да изживеете много емоции и усещания, за които сте мечтали дълго време. Не пропускайте моментите и не се колебайте да сте по-активни, понякога повече, отколкото доброто възпитание го позволява. Ако имате сериозна връзка повече от година взаимността може да ви тласне към по-сериозни планове. В средата на периода близостта и общите игри в семейството ще ви помогнат да намерите общ език с дори с вечно сърдитите тийнейджъри. Ако в края на месеца ви предстоят сериозни покупки, извън подаръците, те ще бъдат успешни, а вещите ще ви служат дълго.

Стрелец

През този месец ще може да се похвалите с това, че в отношенията ви с партньора ще настъпи хармония, която напълно ще отговаря на вашите желания и очаквания. Напълно сте заслужили вълшебните моменти с вашето постоянството и настойчивост. За самостоятелните представители на знака средата на месеца не е най-подходящият момент да проявявате чувствата си. Тогава ще сте прекалено емоционални и това може да уплаши половинката ви. От средата на месеца до края заложете на утвърждаването на професионалния ви имидж. Ако ви предложат нова работа, първоначално се опитайте да съчетавате двете дейности едновременно. Ще ви е нужно повече време, за да прецените кое е най-добро за вас и бъдещето ви. Не бързайте с решението, но каквото и да решите, то ще е добро за вас.

Козирог

Първите дни на ноември ще са силни за осъществяване на личните ви желания във връзката ви. На 3 ноември може да получите новина от човек, когото сте загубили връзка от години. Това е време, в което има вероятност стари отношения за бъдат възобновени отново. В средата на месеца на преден план отново ще бъдат комуникацията, събитията в семейството и пътувания. За този период може да планирате работа, която изисква повече внимание или оформянето на документи. Последните десет дни от месеца ще ви позволят да въплътите творческите си идеи и подходи в работата. Тогава от вас обаче ще се изисква и далновидност и предпазливост. Не споделяйте идеите си с всеки. Оставете малко тайни и за себе си.

Водолей

Водолеите ще имат своя щастлив ноември, изпълнен с много изненади. Сега не е моментът да правите радикални промени в личния си живот, по-скоро се наслаждавайте на миговете, които Съдбата ще ви поднесе. Освен това не бързайте със сериозните предложения. Може да си мислите, че мнението ви по даден въпрос е категорично, но всъщност е много вероятно да промените възгледите си няколко пъти през периода. В средата на месеца помислете какво време може да отделите за ваши близки родини, така че да не ги оставяте в затруднено положение. Все пак не поемайте ангажименти, които биха навлезли прекалено много в личното ви пространство.

Риби

Ноември ще бъде изпълнен с любов и сбъднати желания. Хич не се чудете с вас ли се случват нещата и дали ги заслужавате. Това е време, в което трябва да имате повече самочувствие и вяра в себе си. Не се подценявайте дори в трудни моменти. Важно е да обърнете повече внимание на здравето си. Месецът е подходящ за това да направите опити да се разделите с ваши вредни навици. В личен план не се отказвайте от мечтите си, но бъдете категорични в желанията си. Не позволявайте на никого да ви налага мнението си. В общуването с роднини само нормалният тон ще ви помогне да постигнете разбирателство. Някой друг компромис от ваша страна няма да навреди на атмосферата. В края на месеца не забравяйте да помислите за подаръците. Не се спирайте ако ви хрумнат по-интересни идеи.

 

Източник: За жената