Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за петък, 3 ноември-ОВЕН Материална сполука и борби, ВЕЗНИ Работете...

Дневен хороскоп за петък, 3 ноември-ОВЕН Материална сполука и борби, ВЕЗНИ Работете за бъдещата си стабилност

231

Петък ще даде старт много силно още от сутринта. Ще бъдете предизвикани да оглавите важен проект.

Именно сега се чувствате готови за това. Сега е моментът да вземете решение!

Дневен хороскоп ОВЕН
Материална сполука и борби
Петък е благоприятен за реализация на делови и лични цели  и ще ви радва с подчертан успех.. В службата може до възникнат проблеми относно осъществяването на допълнителни професионални задачи. При мнозина от зодията ще избухне ожесточена борба надмощие в материалната.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Голямо напрежение
Сполуката ще ви придружава, но денят никак няма да е лек. Не може да се твърди, че успехът ви ще е значителен, или че проблемите са неразрешими. Сполуката е от всекидневен порядък, както и трудностите. Някои Телци ще водят много остра, и дори неконвенционална борба за надмощие.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Проблеми
Характеристиката на периода, през който преминавате, е благоприятна като етап, но отделните  дни имат специфичен отенък и са детерминирани според дневното влияние, което за този ден определя сблъсъци с противници, безсрамни лъжи и за някои неудобства от здравословно естество.

Дневен хороскоп РАК
Владейте се!
Въпреки добрите възможности за реализация  на целите, от които някои наистина ще се възползват, петък ще се движи доста тежко и неприятно за преобладаващата част от Раците. Владейте се! Очертават се много остри противоречия, които неочаквано може да прераснат в сблъсъци.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Бъдете предпазливи
Борбата за надмощие над делови съперници или колеги ще е много остра при Лъвовете през този ден, а в основана на сблъсъците са залегнали финансови противоречия, които въпреки мощните кавги, едва ли ще успеете да разрешите. Независимо от развитието на събитията – бъдете предпазливи.

Дневен хороскоп ДЕВА
Проблемен ден
Петък ще е доста тежък и за Девите. По-добро развитие през този ден ще имат контактите в обществените среди, но в службата и бизнеса ситуацията ще е доста неприятна. За успех може да се говори при осъществяване на цели чрез административни инстанции, но и тук ще е тежко.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Работете за бъдещата си стабилност
Личните възможности на Везните за осъществяване на целите са на добро ниво, но заобикалящата действителност не е надеждна. Можете да се освободите от някои проблеми, но за момента е по-важно да действате стратегически за бъдещето си, защото ви предстоят важни промени.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Кавги и сблъсъци
Коварството и подлите действия ще предизвикат остри кавги, които безусловно ще достигнат до сблъсъци при мнозина от представителите на Скорпион. Има някаква минимална надежда за осъществяване на определени цели – предимно дребни, но и тази възможност изглежда по-скоро теоретична.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Конфликти и агресия
Късметът на Стрелците за реализация на деловите цели е доста силен, но ситуацията в службата и сферите на бизнеса ще е много напрегната поради лъжи и нечестност във взаимоотношенията. Овладявайте се своевременно, защото може да последват остри противоречия и дори раздяла с някого.
Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Ярко напрежение
Петък е силно напрегнат ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Външните обстоятелства са подчертано нестабилни и ще блокират реализацията на целите не само в едно направление. Очертават се спорове и ярки несъгласия, които ще прераснат в изразителни кавги.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Служебни проблеми
Предстоят ви неприятности свързани със службата. Високостояща личност ще се възпротиви за реализацията на интересуващ ви въпрос. Въпросното събитие може да се превърне в причина за остър конфликт. Добри възможности за реализация на   разкриват контактите в обществените среди.

Дневен хороскоп РИБИ
Владейте нервите
Трудностите съпътстват и Рибите през този ден. Видимо е, че преобладаващиат процент от родените в зодията ще действат активно по целите си, но това едва ли ще е достатъчно за по-пълна реализация. Стагнацията е временна. За момента е важно да не се поддавате на нервността си.