Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Ийт подозира Нур за разпространението на видеото,...

Днес в Сега и завинаги: Ийт подозира Нур за разпространението на видеото, а Хафизе научава за връзката на Елмаз и Джахит

268
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (2-ри ноември) в следващия епизод на новия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Ийт се ядосва, виждайки видеото със свалянето на плакатите. Иджлял се опитва да се сприятели с Назан. Предлага й да отидат да се разкрасят и след това заедно с мъжете да обядват. В това време Нур и Айтюл се връщат от болницата.

Иджлял ги посреща. Айтюл обяснява на дъщеря си, че е вдигнала кръвно и се е наложило да отидат в болницата. Ийт споделя с брат си, че все още е ядосан на Нур за снимките. Програмистите откриват, че видеото е разпратено от интернет клуб. Нур иска да отиде във фирмата, за да съобщи новината на мъжа си. Елмаз я пита къде отива. Нур казва на братовчедка си да престане с игричките.

Иджлял настоява да заведе майка си в тяхната болница. Айтюл научава, че Нур е излялза и се притеснява момичето да не каже новината на Ийт. Иджлял среща Фърат и го заговаря. Споделя с него, че с Назан ще ходят на фризьор. Фърат прави комплимент на братовчедка си. Ийт продължава да се ядосва на Нур заради нейната грешка. Програмистите на фирмата са оправили повредения диск. Ийт го гледа и вижда същото видео. Той разбира, че някой играе игрички.

Елмаз прибира брошката в кутията си за бижута, където са останалите подаръци от Джахит, но изпуска ключа, когато я прибира. После отива при Айтюл. Старата е бясна. Гони Елмаз от стаята си. Ийт се ядосва, че някой иска Иджлял да научи. Джахит се опитва да му подскаже. Нур отива във фирмата. Всички я гледат и коментират. Джахит допуска, че Нур е направила този номер. Ийт не вярва, но му потвърждават, че видеото е качено от интернет кафе. Секретарката на Ийт се държи предизвикателно с момичето. Ийт отказва на Нур да се видят. Тя решава да го изчака. Фърат вижда Елмаз да лежи на шезлонга до басейна. Отива при нея. Тя се притеснява. Фърат я разпитва за Нур. Иджлял кара директно към фирмата. Назан недоумява защо. Джахит моли Ийт да покани жена си. Той не иска да говори с Нур. Още повече, че се чуди кой е врагът му. Елмаз не разказва нищо конкретно за братовчедка си.

Фърат разказва на прислугата, че иска да наеме Нур за голяма кампания. Елмаз казва, че най-вероятно Нур ще приеме, но той трябва да е по-настоятелен. Нур чува как служителките си шушукат и им вдига скандал. Ийт излиза, за да види какво става. Иджлял също влиза във фирмата. Ийт защитава жена си пред служителките и я отпраща. Иджлял я вижда, но Джахит казва, че момичето е дошло при него, за да обсъдят нещо. Фърат си наема офис за кампанията. Казва на партньорите си, че вече е намерил модел за снимките. Иджлял се застъпва пред мъжа си за Назан. Той отказва да излязат на обяд заедно. Нур се чуди какво става с Ийт. Джахит се опитва да я успокои. Момичето му признава, че вече се е извинила на Ийт, а той продължава да я пренебрегва. Джахит разказва на Нур, че всички във фирмата са видели видеото. Нур научава, че някой е разпратил това видео до всички, включително и Иджлял. Джахит предполага, че някой иска Иджлял да научи. Съобщава на Нур, че в момента разследват кой го е направил. Тя смята, че мъжът ѝ я подозира и си тръгва разплакана. Иджлял заварва Нур в тоалетната. Кани момичето да отидат на фризьор заедно с тях. Тя приема. Хафизе намира стаята на Елмаз разхвърляна. Започва да я оправя. Вижда ключа на земята. В гардероба намира кутията за бижута на дъщеря си. Отваря я и вижда всички подаръци, които Джахит ѝ е подарил. Хафизе си спомня думите на Назан, че Елмаз е любовница на Джахит. Ийт научава кое е интернет кафето, откъдето е пуснато видеото. Хафизе търси дъщеря си. Вижда я излегнала се на шезлонга до басейна. Хафизе вдига скандал на Елмаз. Двете се прибират в пристройката. Хафизе е бясна. Иска обяснение от дъщеря си защо Назан е настроена срещу нея.  Назан се опитва да сплетничи по отношение срещу Нур. Момичето й отговаря, че сега вече ще си разчисти сметките с нея. Хафизе настоява да научи от Елмаз дали има връзка с Джахит. Носи на дъщеря си кутията с бижутата. Ийт отива в кафенето. Разпитва момчето за новите клиенти. Елмаз иска обяснение от майка си защо рови в личните й вещи. Хафизе разбира истината и започва да разхвърля бижутата. Таяр се намесва…

 

Източник: За жената