Начало КЛЮКАРНИК Цветанка Ризова залюби мъж с 11 години по-млад от нея. Ето ги...

Цветанка Ризова залюби мъж с 11 години по-млад от нея. Ето ги двамата сладури (снимки)

311
Сподели

Модата зрели жени да любят по-млади мъже не подмина и Цветанка Ризова. След като колежката й Миглена Ангелова заби 9 години по-млад любовник, и водещата на „Лице в лице“ може да се похвали със същото.

 

Наскоро Агенция ПИК излови телевизионерката да купонясва в столичен пиано бар в компанията на симпатичен господин, явно по-младичък от нея. Мистериозният ухажор на Цветанка е доктор с висока позиция в Медицинския институт към МВР.

 

Д-р Веселин Йолов е заместник-началник на Клиниката по анестизиология и интензивно лечение.

Родом е от Бяла Слатина, а в София е завършил Медицинския институт, пише в профила му във Фейсбук. Йолов работи и в Академията на МВР като лектор. Пациенти на доктора се надпреварват да го хвалят в социалната мрежа, че е най-добрият в професията.

40-годишният анестезиолог явно се котира повече от успешно сред нежния пол, тъй като има и коментари от дами, очаровани от зелените му очи. Най-вероятно и Цветанка Ризова не е устояла на магнетичния поглед на Веселин.

По време на партито, на което бе щракната от репортер на ПИК, водещата от Би Ти Ви изобщо не се стесняваше да демонстрира близките си отношения с д-р Йолов, с който си разменяха горещи прегръдки. Двойката цяла вечер се забавлява с песните на собственика на бара – Пейо от „Имаш поща“./За жената