Начало КЛЮКАРНИК В следващите епизоди на Прости ми: Фериде е отвлечена, Бахар и Кемал...

В следващите епизоди на Прости ми: Фериде е отвлечена, Бахар и Кемал са арестувани по подозрение в убийство

216
Сподели

Вижте какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал “ Прости ми „, излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия.

Ахмед настоява Хасрет и Солмаз да намерят пари. Хасрет решава да открадне брошка от бижутата на Зюхре.

Още същия ден Зюхре открива липсата на бижуто. Съдът насрочва нова дата за развода на Инджи и Кемал, но ден преди това Инджи изчезва. Зюхре започва да разпитва Хасрет къде може да е брошката.

Хасрет обвинява в кражба Рейхан. Мурат подслушва разговора им. В дома на Инджи и Кемал полицията открива кървави следи. Кемал арестуван по подозрение в убийство. Хасрет за среща със Седат и му предлага да обединят усилията си и да разделят Фериде и Джунейт.

Кадер подарява коте на Махир, но Нериман умишлено допуска то да избяга от дома им. Кадер узнава това, но го отдава на майчината й привързаност към Махир и й прощава. Рейхан и Мурат се срещат случайно и любовта им пламва отново. Бахар узнава, че Кемал е обвинен в убийство. Заедно с Умут решават да докажат невинността му. В хода на разследването полицаите разпитват приятелка на Инджи.

Тя потвърждава, че Кемал е способен на убийство, тъй като се е държал агресивно с Инджи. Като веществено доказателство е посочен намереният окървавен нож. Според тестовете кръвта по него е на Инджи. Нериман започва да плете интриги, надявайки се да отдалечи Махир от Кадер. Съседката на Кемал споделя с Бахар и Умут, че в деня на изчезването на Инджи е забелязала Демир до дома на Инджи. След показанията й Кемал е освободен, но всеки ден трябва да посещава полицейския участък. Саваш намира тяло на мъртва жена и нарежда да бъдат направени тестове за идентификация. Зюхре се досеща, че брошката й има специален идентификационен номер, по който би могла да бъде открита. Занася документа в полицията. Седат е настанен в болница, тъй като има висока температура. В негово отсъствие в дома му нахлуват непознати и отвличат Фериде. Кемал узнава, че малко преди да изчезне, Инджи е наела склад. Той и Бахар проникват там. Бахар намира дневника на Инджи. Решава да го унищожи, защото Инджи обвинява Кемал в агресивно отношение и заплахи за убийство. Полицията действа по сигнал и отвежда Бахар и Кемал в участъка. Нериман продължава да компрометира Кадер пред съпруга й, като се надява така да разруши брака им. Седат узнава, че Фериде е отвлечена. Досеща се, че това е дело на Тайфун. Успява да я освободи. Азиз споделя със Саваш местонахождението на Тайфун. Тайфун узнава кой го е предал и се заканва да отмъсти на Азиз. Бахар скрива дневника на Инджи сред вещите си, но Шахин го взема и го прочита. Със Севги решават да го унищожат и го запалват. Дневникът не изгаря напълно и Демир го открива. Подава сигнал в полицията. Преди полицаите да пристигнат, Шахин скрива дневника. Осман отвлича Кемал, за да го отдалечи от Анкара и разследването. Затваря Кемал в отдалечена къща под охрана извежда Бахар и Юсуф, за да се сбогуват с него. Шахин стига до извода, че Демир е подал сигнала за дневника в полицията. Започва да го разпитва защо е постъпил по този начин.

 

Източник ТВ Сага