Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Ийт разбира, че Елмаз е разпространила клипа,...

Днес в Сега и завинаги: Ийт разбира, че Елмаз е разпространила клипа, Иджлял узнава, че Нур чака дете

360

Вижте какво ще се случи днес (3-ти ноември) в следващия епизод на новия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Ийт отива в интернет кафето, откъдето е разпространен видоеклипът със свалянето на плакатите. Хафизе разбира за връзката на Елмаз с Джахит. Таяр се намесва в скандала. Назан и Иджлял са на фризьор.

Нур казва Назан, че знае какво е направила. Обвинява я, че е записала диска с видеото. Таяр защитава дъщеря си. Ядосан е на жена си, че е хвърлила бижутата. Елмаз продължава да лъже баща си, а той ѝ вярва. Хафизе не иска да каже нищо на мъжа си. Елмаз обещава, че ще използва бижутата със собствените си пари.

Таяр я подкрепя. Хафизе продължава да си мълчи, особено пред мъжа си. Ийт се включва в играта на едно момче. В това време собственикът на клуба идва. Ийт му иска списък на посетителите. Нур продължава с обвиненията срещу Назан. Иджлял идва и двете престават да спорят. На Нур отново й става лошо и тя излиза от салона за красота. По записите от камерите Ийт разбира, че Елмаз е разпространила клипа. Хафизе припада от напрежение. Дъщеря ѝ я чува. Отива в кухнята и заварва майка си на пода. Нур не се чувства добре в колата. Иджлял спира, за да повърне момичето. Нур се извинява, че понякога ѝ става лошо, когато пътува. Айтюл вижда, че изнасят Хафизе на носилка. Ийт също пристига. Айтюл се притеснява, че той ще научи за бременността на Нур.  Ийт отива при леля си, за да говорят. В това време трите жени се прибират. Назан пита Нур дали ще я натопи пред Ийт. Ийт казва на леля си да настани Eлмаз в къщата, за да му бъде под око. Айтюл отрича, че Елмаз знае за брака на племенника ѝ с Нур. Иджлял идва при майка си. Нур вижда любимия си, че се е прибрал. Отива при него, докато той говори с Таяр. Ийт отново отказва двамата да разговарят. Нур си мисли, че той говори така, за да я нарани. Казва му, че Назан стои зад случая с видеото. Айтюл звъни на Елмаз. Казва ѝ, че Ийт я подозира. Ийт казва на Нур, че знае кой стои зад случая. Моли я да не настоява за нищо. Тя му казва, че той е станал безчувствен човек от първата им среща. Ийт я гони от кабинета си. Айтюл вижда Нур да плаче. Отива при нея. Момичето не иска да говори с нея. Нур отговаря, че не е казала нищо на Ийт. Тогава момичето заявява на старата, че Ийт ще научи за детето, когато го заслужи. Айтюл съобщава на Нур, че леля ѝ най-вероятно е получила удар. Ийт заповядва на Таяр да изпрати дъщеря си да се прибере с колата. Елмаз започва да подозира, че Ийт я е разкрил. Мерт отива в кабинета на баща си. Нур вижда, че Иджлял е прегърнала Ийт и отвежда детето в стаята му. Ийт отпраща Иджлял и очаква Елмаз да се прибере от болницата, но тя не е в колата.  Нур чете приказка на Мерт. Той не иска тази приказка, защото е тъжна. Момчето не иска Нур да плаче. Иджлял започва да разпитва Фърат за любовния му живот. Той й казва, че тази жена е отново в сърцето му. Била е далеч, но сега вече е много близо. Фърат пита дали Нур си има приятел. Иджлял отрича. Фърат настоява да разбере дали Нур е свободна. Джахит се опитва да разколебае Ийт. Казва му, че не е Нур, но не е и Назан. Ийт тайно наблюдава Нур как се грижи за сина му. Тя приспива Мерт и слиза в пристройката. Ийт е озадачен.  Нур вади първите снимки на бебето от видеозона и започва да ги гледа. Със снимките в ръка тя заспива.  На сутринта Мерт си играе, а баба му не може да го облече за училище. Иджлял търси Нур. Ийт вижда, че Елмаз се връща заедно с Хафизе и семейството. Вика Елмаз при него. Тя се прави, че не разбира нищо. Иджлял отива да събуди Нур и вижда от снимките, че е бременна.

 

Източник: За жената